Google Analyticsin käyttäminen AdSensen kanssa

Näin seuraat AdSense-sivustoja Analyticsissa – koodien lisääminen

AdSense-raporttien näkymiseksi Analyticsissa verkkosivulla pitää olla

Koodinpätkien järjestyksellä on väliä. Suosittelemmekin, että lisäät koodinpätkät verkkosivusi HTML-koodiin näin:

1. Analytics-seurantakoodi juuri ennen viimeistä </head>-tunnistetta
  2. AdSense-mainoskoodi <body>- ja </body>-tunnisteiden väliin.