Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Google Analytics gebruiken met AdSense

Een Analytics-property ontkoppelen van AdSense

Als u AdSense-rapportage in een Analytics-property wilt uitzetten of als u de verkeerde Analytics-property heeft gekoppeld, kunt u uw Analytics-property ontkoppelen van AdSense. Als u de koppeling verwijdert, krijgt uw Analytics-property geen AdSense-gegevens meer.

Voordat u begint

Zorg ervoor dat u een Google-account met AdSense-inloggegevens gebruikt met beheerderstoegang tot uw AdSense-account en bewerkingsrechten voor de Google Analytics-property.

Instructies

Zo ontkoppelt u uw Analytics-property:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Account en dan Toegang en verificatie en dan Google Analytics-integratie.

De pagina Uw Google Analytics-koppelingen beheren wordt geopend.

3. Zoek de property die u wilt ontkoppelen.
  4. Klik op Verwijderen .

Uw property is nu ontkoppeld van AdSense.