Knyt Analytics og AdSense til hinanden

Hvis du vil begynde at modtage data fra AdSense på din Google Analytics-konto, skal du først vælge en Analytics-konto, som du vil knytte AdSense til. Hvis du ikke allerede har en Analytics-konto, skal du gå til websitet Google Analytics for at tilmelde dig og oprette en ny konto.

Før du går i gang med tilknytningsprocessen, skal du tjekke, at du bruger en Google-konto til AdSense-login, som både har administratoradgang til din AdSense-konto og redigeringstilladelse til Google Analytics-ejendommen.

Hvis du prøver at tilknytte en ny konto, og enten din Google Analytics-konto eller din Google AdSense-konto nu er lukket, skal du genåbne den lukkede konto og fjerne tilknytningen, før du kan tilknytte en anden konto.

Sådan knytter du dine Analytics- og AdSense-konti til hinanden:

1. Log ind på din Google Analytics-konto.
  2. Klik på fanen Administrator øverst på siden.
  3. I kolonnen "Konto" skal du vælge den Analytics-konto, som indeholder den ejendom, du vil knytte til din AdSense-konto.
  4. I kolonnen "Ejendom" skal du vælge den Analytics-ejendom, du vil tilknytte, og klikke på AdSense-tilknytning.
  5. På siden "AdSense-tilknytning" skal du klikke på + Ny AdSense-tilknytning.
  6. Vælg den AdSense-ejendom, som du vil knytte til din Analytics-ejendom.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Vælg de Analytics-dataudvalg, hvor du vil have, at dine AdSense-data skal være tilgængelige.
  9. Klik på Aktivér tilknytning.
  10. Klik på Færdig.
    Dine Analytics- og AdSense-konti er nu knyttet til hinanden.
Når du har knyttet dine AdSense- og Analytics-ejendomme til hinanden, er næste trin i processen at konfigurere den kode, som du skal bruge til at spore dine AdSense-websites i Analytics.

Der kan gå 24 timer eller mere, før dataene indgår i dine rapporter.