AdSense for Shopping (AFSh)

AdSense för Shopping

AdSense för Shopping är vår senaste produkt för detaljhandlare och kommersiella utgivare fokuserade på produktförsäljning som vill få intäkter från sin webbplats. När du använder funktionerna i AdSense för Shopping kan du placera relevanta Shopping-annonser, som dem du ser på google.se, på din webbplats. I likhet med andra AdSense-produkter tjänar du pengar baserat på resultatet av annonserna på din webbplats.

Med AdSense for Shopping får du som utgivare flera fördelar:

• Tjäna pengar på webbplatstrafiken, också från mobila enheter: Det är på sina mobila enheter som användarna jämför produkter. Eftersom AdSense for Shopping är anpassad för alla sorters enheter, kan detaljhandlare och kommersiella utgivare enkelt få intäkter från mobiltrafik som inte leder till konvertering.
  • Utöka ditt produktsortiment: Med fler än en miljon produkter på Google Shopping, kan du hjälpa dina användare att hitta det de söker och motivera dem att komma tillbaka till din webbplats.
  • Förbättra användarupplevelsen: Visa informationstäta produktannonser med innehåll som är relevant för dina webbplatsbesökare.

Produkten kan för närvarande användas av ett begränsat antal detaljhandlare och kommersiella utgivare, men vi planerar att göra den tillgänglig för fler utgivare längre fram. Om du är detaljhandlare och intresserad av att få intäkter från din webbplats via AdSense for Shopping, kan du fylla i det här intresseformuläret.