Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonser for søk

AdSense for søk (AFS)

Med Google-produktet AdSense for søk (AFS) kan du tjene ekstra penger ved å vise Google-søkeannonser og Shopping-annonser på nettstedet ditt. AdSense for søk er en del av AdSense-produktfamilien. Du kan bruke AdSense for søk i tillegg til AdSense for innhold og tjene penger både på søkeresultatsidene dine og innholdet på nettstedet ditt.

Fordeler ved å bruke AdSense for søk

• Målrettede, relevante annonser: Med søkeannonser kan du vise godt målrettede og relevante annonser basert på det aktuelle søket. Resultatet er fornøyde brukere og høyere inntekter.
  • Ekstra inntekter: AdSense for søk supplerer bannerannonsene på nettstedet og gir ekstra inntekter.
  • Tilgang til Googles søkenettverk: Med AdSense for søk får du tilgang til Googles søkenettverk. Dermed kan du oppnå ekstra inntekter fra annonsørene i dette nettverket via søkefunksjonen på nettsidene dine.

Funksjoner i AdSense for søk

AdSense for søk har følgende funksjoner som hjelper deg med å tjene penger på og øke trafikken til søkeresultatsidene på nettstedet ditt.

Funksjoner for inntektsgenerering

• Søkeannonser: Tjen penger på søkeresultatsidene på nettstedet ditt. Finn ut mer om søkeannonser.
  • Shopping-annonser: Vis Shopping-annonser på søkeresultatsidene. Finn ut mer om Shopping-annonser.

Trafikkrelaterte funksjoner

• Relaterte søk for søkesider: Vis relaterte søketermer når brukere søker etter noe på nettstedet ditt. Finn ut mer om relaterte søk for søkesider.
  • Relaterte søk for innholdssider: Vis relevante søketermer på innholdssidene for å tiltrekke mer trafikk til søkeresultatsidene på nettstedet. Finn ut mer om relaterte søk for innholdssider.

Registrer deg for AdSense for søk

Hvis du mener at én eller flere av funksjonene ovenfor passer godt på nettstedet ditt, kan du registrere deg ved å kontakte kontoadministratoren din. Vi gjennomgår nettstedet ditt og gir deg beskjed når du kan begynne å bruke AdSense for søk.