Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Het AdSense-account upgraden dat is gekoppeld aan uw AdMob-account om advertenties weer te geven op uw eigen site

Alleen voor AdMob-uitgevers

Toen u zich aanmeldde voor AdMob, hebben we ook een AdSense-account voor u gemaakt zodat we u betalingen kunnen sturen. Als u een eigen site heeft waarmee u inkomsten wilt genereren, kunt u een upgrade van uw AdSense-account aanvragen door 'AdSense voor content' toe te voegen. Nadat uw account is geüpgraded, kunt u geld verdienen door Google-advertenties op uw site weer te geven.

Advertenties weergeven op uw eigen site:

1. Ga naar https://adsense.google.com/start/.
  2. Klik op Aan de slag.
  3. Log in met het Google-account dat aan uw AdMob-account is gekoppeld-account is gekoppeld.
  4. Vul het aanvraagformulier voor AdSense in.
  5. Klik op Aan de slag met AdSense.
  6. Voer op de AdSense-homepage de stappen uit om uw site aan AdSense te koppelen en klik vervolgens op Gereed.
Opmerking: Wanneer uw account is geüpgraded, ontvangt u een bevestigingsmail. U kunt nu advertenties op uw site instellen. Op grond van het programmabeleid van AdSense is het niet toegestaan dat u op uw advertenties klikt, zelfs niet om ze te testen.