Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Opgrader AdSense-kontoen, der er knyttet til din AdMob-konto, for at vise annoncer på dit eget website

Kun for AdMob-udgivere

Da du tilmeldte dig AdMob, oprettede vi også en AdSense-konto til dig, så vi kunne sende dig betalinger. Hvis du har dit eget website, du vil tjene penge på, kan du ansøge om at opgradere din AdSense-konto ved at tilføje "AdSense til indhold". Når din konto er opgraderet, kan du tjene penge ved at vise Google-annoncer på dit website.

Sådan viser du annoncer på dit eget website:

1. Gå til https://adsense.google.com/start/.
  2. Klik på Kom godt i gang.
  3. Log ind med den Google-konto, der er knyttet til din AdMob-konto.
  4. Udfyld AdSense-ansøgningsformularen.
  5. Klik på Begynd at bruge AdSense.
  6. Knyt dit website til AdSense ved at følge fremgangsmåden på AdSense-startsiden, og klik derefter på Udfør.
Bemærk! Når din konto er opgraderet, modtager du en bekræftelse via mail. Du kan nu konfigurere annoncer på dit website. Du må ikke klikke på dine annoncer, heller ikke for at teste dem, da det er i strid med AdSense-programpolitikkerne.