Lysboksannonser

Lysboksannonser er en type utvidbare annonser som kan utvides til å bli veldig store (inntil 1000 x 600 piksler). Når en bruker velger å engasjere seg i en lysboksannonse (ved å holde markøren over annonsen i to sekunder), utvides annonsen og plasseres på midten av siden. Når annonsen er utvidet, dekkes siden i bakgrunnen med en gjennomsiktig gråtone slik at brukeropplevelsen blir omtrent den samme som for en fullskjermsannonse. Lysboksannonser er en type engasjementsannonser med høy grad av brukerdeltakelse, og de er bare tilgjengelige i Google Displaynettverket.

Lysboksannonser er tredjepartsannonser laget av Google-sertifiserte rich media-leverandører for de største annonsørene på Displaynettverket. Annonsørene betaler for lysboksannonsene ut fra en kostnad per engasjement (CPE). Det betyr at du genererer inntekter fra en lysboksannonse når brukere velger å engasjere seg i annonsen på siden din, dvs. holder markøren over den i to sekunder for å utvide annonsen.