Udvidelige annoncer

Udvidelige annoncer er rich media-annoncer, der kan udvides ud over den oprindelige størrelse af annonceenheden, efter en brugerinitieret handling. Dette skaber et større annonceområde på skærmen og giver mulighed for en større grad af interaktion fra interesserede brugere. Udvidelige annoncer kan f.eks. streame en trailer til en film, vise klip fra et videospil eller vise forskellige vinkler af en salgsvare.