Implementering af annoncekode

Opret en annonceenhed

For at oprette en ny AdSense-annonceenhed, som du kan administrere på din konto, skal du følge trinnene nedenfor.

1. Gå til fanen Mine annoncer.
  2. Vælg dit produkt i sidepanelet. Hvis du ønsker at vise annoncer på dit website, skal du vælge "Indhold".
  3. Klik på +Ny annonceenhed.
  4. Giv din annonceenhed et navn. Det er en god idé at bruge et unikt, beskrivende navn, der kan hjælpe dig med at finde denne annonceenhed senere.
  5. I afsnittet "Annoncestørrelse" skal du vælge størrelsen på de annoncer, du gerne vil vise:
    1. Vi foreslår, at du lader indstillingen “Anbefalede annoncestørrelser” være markeret. Hvis du ønsker at se andre annoncestørrelser, skal du vælge en anden indstillingen på rullemenuen Viser.
      Som hovedregel er bredere annonceenheder mere effektive. Vi opfordrer dig til at vælge en af vores anbefalede annoncestørrelser, som har vist sig at fungere godt på tværs af flere websites. Annoncestørrelser, der er effektive på mobilenheder, vises med et mobilikon mobile icon.
    2. (Valgfrit) Klik på Vis eksempel, hvis du gerne vil se et eksempel på, hvordan en annonce ser ud.
    3. Vælg den ønskede annoncestørrelse.
  6. Vælg, hvilken type annoncer du gerne vil have vist på dine sider, på rullemenuen Annoncetype.
    Vi anbefaler på det kraftigste, at du viser både tekst-og billedannoncer. Ved at vise flere annoncetyper kan du øge indtjeningen.
  7. (Valgfrit) Anvend et annoncelayout på dine tekstannoncer.

Se detaljer

Annoncelayouts giver dig mulighed for at vælge, hvordan tekstannoncer ser ud på dit website. Få flere oplysninger om, hvordan du vælger det rigtige annoncelayout.
    For at anvende dit tekstannoncelayout skal du i afsnitte "Tekstannoncelayout" enten:
    • Vælge et eksisterende annoncelayout. Få flere oplysninger om vores foruddefinerede annoncelayouts.
    • Redigere et eksisterende annoncelayout: Vælg det annoncelayout, du ønsker at redigere, klik på Kopiér, skift indstillinger for farve og skrifttype, og klik på Gem. Det redigerede layout gemmes som et nyt tilpasset annoncelayout.
      eller
    • Oprette dit eget tilpassede annoncelayout: Klik på Opret nyt layout, vælg dine egne foretrukne farver og skrifttyper, og klik derefter på Gem.
  8. (Valgfrit) Opsæt en tilpasset kanal til sporing af din annonceenhed.

Se detaljer

Tilpassede kanaler er en avanceret funktion, du kan bruge til at gruppere specifikke annonceenheder og spore deres effektivitet. Få flere oplysninger om tilpassede kanaler. For at tilføje en tilpasset kanal til sporing af din annonceenhed skal du i afsnittet "Tilpassede kanaler" enten:
    • Vælge en eksisterende tilpasset kanal på listen ved at klikke på pilen.
      eller
    • Klikke på Opret ny tilpasset kanal og derefter indtaste følgende i vinduet "Tilføj ny tilpasset kanal", som åbnes:
      1. Et navn på din tilpassede kanal, der tydeligt beskriver, hvilke typer annonceenheder du sporer med kanalen. Dette gør det nemt for dig at identificere kanalen senere. Det kan f.eks. være bil_sider eller blå_skyskrabere.
      2. Vælge eventuelle yderligere annonceenheder, der skal spores med denne kanal, ved at klikke på pilen.
      3. Hvis denne tilpassede kanal skal vises over for annoncører som en annonceplacering , der kan målrettes mod, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis denne tilpassede kanal over for annoncører som en annonceplacering, der kan målrettes mod og indtaste de ønskede oplysninger. Du kan også lade feltet stå tomt, hvis du vil oprette en tilpasset kanal udelukkende til sporingsformål.
      4. Klik på Gem.
  9. På rullemenuen Backupannoncer skal du vælge, hvad vi skal vise på din side, hvis Google ikke har nogen tilgængelige målrettede annoncer. Få flere oplysninger om backupannoncer.
  10. Klik på Gem og hent kode.
  11. Vælg den kodetype, du ønsker at bruge:
    • Hvis du ønsker at bruge den asynkrone annoncekode, skal du lade kodetypen være indstillet til "Asynkron" på rullemenuen Kodetype.
    • Hvis du ønsker at bruge den eksisterende AdSense-annoncekode, skal du vælge "Synkron" på rullemenuen Kodetype.
  12. Kopiér og indsæt annoncekoden i din HTML-kildekode på de af dine sider, hvor du gerne vil have vist annoncer. Hvis du ikke er sikker på, hvordan dette gøres, kan du læse vores Vejledning i implementering af kode.

Når du har gemt dit website, vises dine annoncer inden for få minutter.

Hvis du fremover får behov for at ændre indstillingerne for denne annonceenhed, kan du redigere den fra listen over annonceenheder på fanen Mine annoncer.

Opret en annonceenhed