Implementering af annoncekode

Opret en annonceenhed

For at oprette en ny AdSense-annonceenhed, som du kan administrere på din konto, skal du følge trinnene nedenfor.

1. Vælg fanen Mine annoncer.
  2. Vælg dit produkt i sidebjælken. Hvis du vil vise annoncer på dit website, skal du f.eks. vælge "Indhold".
  3. Klik på +Ny annonceenhed.
  4. Giv annonceenheden et navn. Det er en god idé at bruge et unikt, beskrivende navn, der kan hjælpe dig med at finde annonceenheden senere.
  5. I afsnittet "Annoncestørrelse" skal du vælge størrelsen på de annoncer, du gerne vil vise:
    1. Vi foreslår, at du lader indstillingen “Anbefalede annoncestørrelser” være markeret. Hvis du ønsker at se andre annoncestørrelser, skal du vælge en anden indstillingen på rullemenuen Viser.
      Som hovedregel er bredere annonceenheder mere effektive. Vælg så vidt muligt en af vores anbefalede annoncestørrelser. De har vist sig at fungere godt på en bred vifte af websites. Annoncestørrelser, der er effektive på mobilenheder, vises med et mobilikon mobile icon.
    2. (Valgfrit) Klik på Vis eksempel, hvis du gerne vil se et eksempel på, hvordan en annonce ser ud.
    3. Vælg den ønskede annoncestørrelse.
  6. Åbn rullemenuen Annoncetype, og vælg, hvilken type annoncer du vil vise på dine sider.
    Vi anbefaler kraftigt, at du viser både tekst- og displayannoncer. Du øger alt andet lige din omsætning, hvis du viser flere annoncetyper.
  7. (Valgfrit) Anvend et annoncelayout på dine tekstannoncer.
    Se detaljer
    Annoncelayouts giver dig mulighed for at vælge, hvordan tekstannoncer ser ud på dit website. Få flere oplysninger om, hvordan du vælger det rigtige annoncelayout.
    For at anvende dit tekstannoncelayout skal du i afsnitte "Tekstannoncelayout" enten:
    • Vælge et eksisterende annoncelayout. Få flere oplysninger om vores foruddefinerede annoncelayout.
    • Redigere et eksisterende annoncelayout: Vælg det annoncelayout, du ønsker at redigere, klik på Kopiér, skift indstillinger for farve og skrifttype, og klik på Gem. Det redigerede layout gemmes som et nyt tilpasset annoncelayout.
      eller
    • Oprette dit eget tilpassede annoncelayout: Klik på Opret nyt layout, vælg dine egne foretrukne farver og skrifttyper, og klik derefter på Gem.
  8. (Valgfrit) Opsæt en tilpasset kanal til sporing af din annonceenhed.
    Se detaljer
    Tilpassede kanaler er en avanceret funktion, du kan bruge til at gruppere specifikke annonceenheder og spore deres effektivitet. Få flere oplysninger om tilpassede kanaler. For at tilføje en tilpasset kanal til sporing af din annonceenhed skal du i afsnittet "Tilpassede kanaler" enten:
    • Vælge en eksisterende tilpasset kanal på listen ved at klikke på pilen.
      eller
    • Klikke på Opret ny tilpasset kanal og derefter indtaste følgende i vinduet "Tilføj ny tilpasset kanal", som åbnes:
      1. Et navn på din tilpassede kanal, der tydeligt beskriver, hvilke typer annonceenheder du sporer med kanalen. Dette gør det nemt for dig at identificere kanalen senere. Det kan f.eks. være bil_sider eller blå_skyskrabere.
      2. Vælge eventuelle yderligere annonceenheder, der skal spores med denne kanal, ved at klikke på pilen.
      3. Hvis du vil vise din tilpassede kanal til annoncører som en annonceplacering, der kan målrettes mod, markerer du afkrydsningsfeltet Vis denne tilpassede kanal til annoncører som en annonceplacering, der kan målrettes mod, og angiver de påkrævede oplysninger. Hvis du udelukkende vil bruge din tilpassede kanal til sporingsformål, lader du afkrydsningsfeltet stå tomt.
      4. Klik på Gem.
  9. På rullemenuen Backupannoncer skal du vælge, hvad vi skal vise på din side, hvis Google ikke har nogen tilgængelige målrettede annoncer. Få flere oplysninger om backupannoncer.
  10. Klik på Gem og hent kode.
  11. Vælg kodetypen "Asynkron" (standard) i feltet "Annoncekode", medmindre du ønsker at bruge synkron annoncekode. Få flere oplysninger om asynkron annoncekode.
  12. Kopiér og indsæt annoncekoden i dine siders HTML-kildekode på de steder, hvor du vil vise annoncer. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør, finder du flere oplysninger i vores Vejledning til implementering af kode.

Når du har gemt dit website, vises dine annoncer inden for få minutter.

Hvis du fremover får behov for at ændre annonceenhedens indstillinger, kan du redigere den på listen over annonceenheder under fanen Mine annoncer.

Opret en annonceenhed