Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Ändra kontaktuppgifterna i ditt AdSense-konto

Du kan uppdatera namn, e-postadress och telefonnummer i ditt AdSense-konto.

Så här ändrar du dina personliga kontaktuppgifter:

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Konto.
  3. Klicka på Inställningar och sedan på Personliga inställningar.
  4. Gör önskade ändringar i avsnittet Kontaktuppgifter.
    Obs! Kontaktpersonens e-postadress kan vara en annan än e-postadressen för inloggning och behöver inte gälla ett Google-konto.
  5. Klicka på Spara.

Om du ändrar kontaktpersonens e-postadress skickar vi ett verifieringsmeddelande till den nya e-postadressen.

6. Klicka på verifieringslänken i meddelandet.

Då återkommer du till ditt AdSense-konto där du kan se de uppdaterade kontaktuppgifterna. E-postadressen som du använder för att logga in på ditt AdSense-konto uppdateras inte.

Vi använder sedan de här kontaktuppgifterna vid all kommunikation med dig.

Om du har fått ett e-postmeddelande där du blev ombedd att verifiera kontaktpersonens e-postadress för ditt konto och du inte har gjort någon sådan begäran, bör du logga in på ditt AdSense-konto och kontrollera dina kontaktuppgifter. Se till att inte dela inloggningsuppgifterna för Google-kontot med andra.