Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite, johon haluat saada AdSense-tiliin liittyviä tietoja.

Oliko tästä apua?
Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisää tukivaihtoehtoja ongelman nopeaan ratkaisuun

true
' data-mime-type=
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Google-sovellukset
Päävalikko
Ohjekeskushaku
true
157
false