Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Tilmelding og aktivering

Angiv dine betalingsoplysninger i AdSense

Du skal angive dine betalingsoplysninger for at fuldføre AdSense-aktiveringsprocessen. Det er vigtigt, at du angiver disse oplysninger korrekt, så du kan modtage betaling.

Afhængigt af hvor du bor, skal du muligvis også angive et gyldigt telefonnummer, når du aktiverer din AdSense-konto. Google bruger verificering af telefonnummer for at sikre, at dine oplysninger er korrekte og opdaterede. Se Ofte stillede spørgsmål om verificering af telefonnummer for at få flere oplysninger.

Angiv dine betalingsoplysninger

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Udfyld følgende felter på kortet "Betalinger":
    • Kontotype: Vælg, om din AdSense-konto skal være en individuel konto eller en virksomhedskonto.
      Bemærk! Der er ingen forskel på individuelle konti og virksomhedskonti, når det gælder tjenester og betalingsstruktur. Betalinger til individuelle konti udbetales til betalingsmodtageren hos kontoindehaveren, og betalinger til virksomhedskonti udstedes til det oplyste virksomhedsnavn.
    • Navn: Hvis du vælger en individuel konto, skal du angive dit fulde navn, præcis som det fremgår af dine bankoplysninger. Hvis du vælger en virksomhedskonto, skal du angive din virksomheds navn i feltet "Virksomhedsnavn" og navnet på din virksomheds kontaktperson i feltet "Navn".

Eksempler på gyldige og ugyldige navneformater:

Gyldigt format
      • Pernille Jensen
      Ugyldige formater
      • Pernille J.
      • Pernille
      • PernilleJensen
      • Pernille og Anders Jensen
    • Adresse: Angiv din fuldstændige postadresse.

Vi kontrollerer din adresse i forhold til Google-databasen. Hvis vi ikke kan verificere din adresse, enten fordi den er ny og endnu ikke registreret i vores database, eller fordi den er stavet forkert, kan du gøre følgende:

• Rediger din adresse, og prøv igen
      • Vælg en verificeret adresse (hvis der er et bedre match i vores database)
      • Brug din adresse, som den er. Google føjer din adresse til databasen.
      Bemærk! Du skal kunne modtage post på denne adresse. Når din kontosaldo når bekræftelsesgrænsen, sender vi dig en pinkode. Vi kan ikke sende dig betalinger, før du har indtastet denne pinkode på din AdSense-konto.
    • Telefonnummer: Angiv et gyldigt telefonnummer.
  3. Klik på Send.

Få din konto verificeret vha. dit telefonnummer

1. Angiv dit telefonnummer i internationalt format på kortet "Verificer dit telefonnummer" på AdSense-startsiden: +(landekode)(områdekode)(telefonnummer).
    Bemærk! Landekoden for dit telefonnummer skal matche det land/område, du valgte, da du tilmeldte dig AdSense. Hvis du f.eks. valgte "Storbritannien", da du tilmeldte dig, skal dit telefonnummer starte med +44.
  2. Vælg, om du vil modtage din verificeringskode via sms eller taleopkald.
  3. Klik på Hent bekræftelseskode.
  4. Angiv den 6-cifrede bekræftelseskode, som vi har sendt til dig, og klik på Send.

Eksempel på betalingsadresseoplysninger

Her er et eksempel, der kan hjælpe dig med at udfylde kortet "Betalinger". Sørg for at angive dine egne adresseoplysninger, så de nøje overholder postvæsenets lokale krav i dit område.

Eksempel på kortet med oplysninger om betalingsadresse under kundeoplysningerne i Google AdSense