Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Kostnad per engagemang (CPE)

Med CPE-budgivning (kostnad per engagemang) betalar annonsören bara när användaren interagerar aktivt med annonsen. Annonsörer betalar till exempel för ljusbordsannonser (en typ av annonser som kan expanderas till mycket stor storlek) på CPE-basis. Det innebär att utgivaren får intäkter från ljusbordsannonser när användarna väljer att interagera med annonsen, till exempel genom att hålla muspekaren över den i två sekunder så att annonsen expanderas.