Rapida-maksujen määrittäminen

Rapida Online ‑maksutapa on sellaisten AdSense-mainostajien käytettävissä, joilla on yksittäinen tili ja maksuosoite Venäjällä.

Rapida Online ‑tilin hankkiminen

Jos haluat rekisteröityä palveluun, käy Rapida Online ‑sivustolla.

Lisätietoja saat Rapida Online ‑ohjekeskuksesta

Rapida-tietojen lisääminen Google AdSense ‑tilille

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta navigaatiopaneelista Maksut.
  3. Valitse Lisää maksutapa.
  4. Valitse Rapida ja klikkaa sitten Tallenna.
  5. Anna tietosi (etunimi, isännimi ja sukunimi) ja kirjoita viimeiselle riville Rapida-mallin tunnus.
    Kirjoita nimesi latinalaisilla tai kyrillisillä aakkosilla. Huomaa, että Rapida-järjestelmässä ei saa käyttää merkkejä ; ja /. Käytä näiden merkkien tilalla sanoja.
  6. Valitsemalla valintaruudun voit vahvistaa, että olet hankkinut viralliset asiakirjat ja muut tarvittavat tiedot. Kyseessä voi olla passi tai jokin muu virallinen asiakirja, joka vahvistaa henkilöllisyytesi.
    Varmista, että etunimi ja sukunimi ovat tilissäsi täsmälleen samalla tavoin kuin viranomaisten hyväksymässä henkilöllisyystodistuksessa, jota käytät noutaessasi Rapida-maksuja. Voit tarvittaessa muuttaa maksun vastaanottajan nimeä tililläsi.
  7. Klikkaa Vahvista ja jatka.