Betalingen met Rapida instellen

Het betalingsformulier van Rapida Online is beschikbaar voor AdSense-uitgevers die een individueel account en een betalingsadres in Rusland hebben.

Aanmelden voor een Rapida Online-account

Ga naar de site van Rapida Online om u aan te melden.

Zie het Helpcentrum van Rapida Online voor meer informatie.

Uw Rapida-gegevens toevoegen aan uw Google AdSense-account

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik in het linkernavigatievenster op Betalingen.
  3. Klik op Betaalmethode toevoegen.
  4. Selecteer Rapida en klik vervolgens op Opslaan.
  5. Typ vervolgens uw gegevens (voornaam, tussenvoegsel, achternaam) en typ op de laatste regel uw Rapida Template ID.
    Bij het typen van uw naam kunt u zowel Latijnse als cyrillische tekens gebruiken. Let er wel op dat de tekens ';' en '/' in het Rapida-systeem niet zijn toegestaan. Vervang deze tekens door woorden.
  6. Schakel het selectievakje in om te bevestigen dat u over de vereiste officiële papieren en bijbehorende gegevens beschikt. Dit kan een paspoort zijn of een ander officieel geldig identiteitsbewijs.
    Zorg ervoor dat de voornaam en achternaam die u in uw account opgeeft, precies overeenkomen met de gegevens van het officieel geldige identiteitsbewijs dat u overlegt wanneer u uw Rapida-betaling wilt incasseren. U kunt de naam van de begunstigde in uw account wijzigen, als dat nodig is.
  7. Klik op Bevestigen en doorgaan.