Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rapporter

Synlighed og Aktiv visning

Vi arbejder på at inkorporere metrics for Aktiv visning i vores annonceprodukter for at give vores partnere de nødvendige oplysninger til at få en forståelse af synligheden af deres websites. Denne artikel forklarer, hvad synlige eksponeringer er, og hvad de betyder for dit website. Du vil også få nogle forslag til, hvordan du kan forbedre antallet af synlige eksponeringer, som dit website genererer.

Hvad er en synlig eksponering og synlighed?

Aktiv visning er Googles løsning til måling af annoncesynlighed. Denne funktion sporer synligheden af annoncer, der vises af AdSense, dvs. procentdelen af annoncer, der betragtes som synlige, ud af det samlede antal målte annoncer.

En eksponering betragtes som en synlig eksponering, når den er blevet vist i en brugers browser, og der har været mulighed for, at den er blevet set. Vi definerer en synlig eksponering som en annonce, der opfylder følgende kriterier: 50 % af annoncens pixels skal være på skærmen i mindst ét sammenhængende sekund. Rapportering for Aktiv visning indeholder måledata, der giver udgiverne oplysninger om det antal synlige eksponeringer, som deres website har genereret. Udgivere kan bruge disse data til at få en forståelse af og til at styrke synligheden af deres website.

Hvorfor er synligheden vigtig for mig?

Data for synlighed kan hjælpe udgiverne med på lang sigt at øge værdien af deres displaybeholdning. Annoncører kan se synligheden af bestemte annonceenheder og træffe beslutninger om budgivning baseret på synlighedsraterne. Annoncørerne efterspørger i stigende grad synlige eksponeringer, og de udgivere, der kan tilbyde den mest synlige beholdning, er bedst stillet i forhold til at opnå større omsætning på baggrund af denne tendens. Hvis du maksimerer antallet af synlige eksponeringer på dit website, bliver yderligere beholdning kvalificeret til brandannoncører, der køber synlige eksponeringer på Google Displaynetværket

Hvordan kan du forbedre din annonces synlighed?

Når du er blevet fortrolig med statistik for synlighed, er der tre ændringer, som kan forbedre dine resultater:

Opret fængende indhold

Fokuser på at skabe fængende indhold for at fange seernes opmærksomhed. Dette er helt centralt for et vellykket website. Vi har gennemført undersøgelser og fundet ud af, at indholdskategorier, der er kendt for at fastholde seernes opmærksomhed (f.eks. spil, kunst og underholdning samt shopping) typisk har højere synlighed og antyder en større interesse for annoncer fra disse indholdskategorier.
Få flere oplysninger i rapporten om annoncesynlighed. Vi anbefaler dig at overveje disse resultater, når du opretter dit eget indhold.

Brug responsive annonceenheder

Responsive annonceenheder er optimeret til at maksimere annonceeffektiviteten i overensstemmelse med egenskaberne for den skærm/enhed, de vises på. Brug responsive annoncer, så de passer til den specifikke browser, annoncerne vises i. Dette sikrer en god brugeroplevelse, uanset hvilken enhed (mobil, tablet eller computer) brugerne ser dit indhold og dine annoncer på. Få flere oplysninger om responsive annoncer. Du kan også prøve at bruge annonceenheder med høj synlighed: Formaterne Vignet og Anker for automatiske annoncer.

Skift annoncepositioner

Ved at genoverveje placeringen af dine AdSense-annonceenheder kan du også forbedre dine synlighedsrater. Placer annoncer, hvor de har en stor mulighed for at blive set.
Start med at identificere, hvor seerne tilbringer tid på dit website, og placer så annoncer i disse sektioner.
Den mest synlige annonceposition er faktisk lige over skillelinjen (ikke øverst på siden), så sæt lidt tid af til at få en god forståelse af brugernes adfærd. Undgå også at undervurdere annoncer under skillelinjen. 47 % af displayannoncerne er synlige under skillelinjen.
Overvej desuden at identificere, hvor seerne bruger deres tid på bestemte sider, og placer annonceenheder på disse steder.
Du kan også teste dette ved at flytte annonceenhederne højere op på siden for at finde ud af, om det påvirker ynlighedsraten. Bemærk! Ændringer for individuelle annonceenheder kan have en negativ overordnet effekt, hvis de pågældende ændringer påvirker de andre annonceenheder på siden. Eksperimentér omhyggeligt med, hvad der fungerer bedst på dit website.
Hvis du holder godt øje med tallene for Aktiv visning, hjælper det dig med at vise dine besøgende de målrettede annoncer, som du gerne vil have dem til at se, og fjerne usikkerheden i forbindelse med annoncer, som ikke er synlige. Du kan få flere oplysninger i optimale løsninger for synlighed

Få flere oplysninger om Aktiv visning og synlighed