Mainoksen näyttökerrat

Mainoksen näyttökerta raportoidaan, kun yksittäinen mainos on alkanut latautua käyttäjän laitteelle. Näytettävien mainosten määrässä on eroja mainosmuotojen välillä. Jos sivustollasi esimerkiksi näytetään pystybanneri, näet raporteissa kaksi mainoksen näyttökertaa. Muista lisäksi, että mainosyksikön mainosten määrä voi vaihdella sen mukaan, näyttääkö mainosyksikkö vakiotyyppisiä tekstimainoksia, laajennettuja tekstimainoksia vai Display-mainoksia.

Huomaa, että tämä muuttuja on käytettävissä vain muokatun muuttujaryhmän välilehdellä. Lue lisätietoja muokatusta muuttujaryhmästä.