Hyväksyttävät viralliset henkilöllisyystodistukset

Tilisi turvaamiseksi ja tilikohtaisten tietojen haun helpottamiseksi sinua saatetaan pyytää antamaan tämä tunnus, kun olet yhteydessä Googleen. Keräämällä tiedot voimme varmistaa, että toimittamasi henkilötiedot ovat oikein.

Henkilötietosi salataan ja tallennetaan erittäin turvalliseen Googlen sisäiseen järjestelmään, eikä tietojasi luovuteta muille.

Hyväksytyt henkilötodistukset

• Virallinen henkilöllisyystodistus: Maksunsaajan nimen ja postiosoitteen tulee näkyä kuvassa samassa muodossa kuin AdSense-tililläsi.

• Pankkitilin tiliote, puhelinlasku tai vuokrakuitti: Jos tililläsi on eri postiosoite kuin henkilötodistuksessasi tai jos henkilötodistuksessasi ei ole postiosoitetta, voit vahvistaa osoitteesi lähettämällä kuvan sellaisesta pankkitilin tiliotteesta, puhelinlaskusta tai vuokrakuitista, jossa maksunsaajan nimi ja postiosoite näkyvät samassa muodossa kuin AdSense-tililläsi.

Hyvä huomata:
  • Huomaa, että tietojen on oltava jollakin tuetuista kielistämme.
  • Kuvan tulee olla selkeä ja luettavissa, eikä siinä saa olla heijastuksia.
  • Jos asiakirja on kaksipuolinen, ota kuva sekä etu- että kääntöpuolesta ja lataa molemmat kuvat.