Slik tar du en skjermdump for å løse et problem

Noen ganger ber medlemmer av brukerstøtten for AdSense om en skjermdump for å kunne løse et problem med annonsene dine. For å ta en skjermdump følger du trinnene nedenfor. Når du har tatt skjermdumpen, legger du den ved i e-posten til brukerstøtteteamet.

Android

Slik tar du en skjermdump på en Android-enhet:

1. Åpne siden du vil ta skjermdump av.
  2. Trykk på av/på-knappen i noen sekunder. Trykk deretter på Skjermdump.

Hvis det ikke fungerer, trykker du på og holder nede av/på-knappen og Volum ned-knappen samtidig i noen sekunder.

3. Enheten din tar et bilde av skjermen og lagrer det.
  4. Du ser skjermdumpikonet Skjermdump øverst på skjermen.

Finn ut mer om å ta en skjermdump på en Android-enhet.

Chrome OS

Slik tar du en skjermdump på en Chromebook:

1. Gå til nettstedet du har problemer med.
  2. Trykk på Ctrl + bytt vindu. (Trykk på Ctrl + F5 i andre operativsystemer enn Chrome OS.)

Skjermdumpen lagres som en PNG-fil i «Nedlastinger»-mappen.

Hvis du vil ha mer informasjon, se Chromebook-hurtigtaster.

Microsoft Windows eller Mac OS

Se utviklerens brukerstøttesider for det aktuelle operativsystemet: