AdSense-tukitiimin pyytämät kuvakaappaukset

Joskus AdSense-tukitiimimme jäsen saattaa pyytää sinulta kuvakaappausta, jotta hän voi auttaa sinua ratkaisemaan mainoksiisi liittyvän ongelman. Voit ottaa kuvakaappauksen seuraamalla alla olevia ohjeita. Liitä ottamasi kuvakaappaus sähköpostiviestiin, jonka osoitat tukitiimillemme.

Android

Voit ottaa kuvakaappauksen Android-laitteella näin:

1. Avaa sivusto, josta haluat ottaa kuvakaappauksen.
  2. Paina virtapainiketta muutaman sekunnin ajan. Napauta sitten Kuvakaappaus.

Jos tämä ei toimi, pidä virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuina yhtä aikaa muutaman sekunnin ajan.

3. Laite ottaa kuvan näytöstä ja tallentaa sen.
  4. Näytön yläreunassa näkyy kuvakaappauskuvake Kuvakaappaus.

Lue lisää kuvakaappauksen ottamisesta Android-laitteella.

Chrome-käyttöjärjestelmä

Voit ottaa kuvakaappauksen Chromebookissa seuraavasti:

1. Siirry sivustolle, jolla ongelma ilmenee.
  2. Paina Ctrl + Näytä ikkunat . (Paina Ctrl + F5, jos käytössä on muu kuin Chrome-käyttöjärjestelmän näppäimistö.)

Kuvakaappaus tallennetaan PNG-tiedostona Ladatut tiedostot ‑kansioon.

Saat lisätietoja artikkelista Chromebookin pikanäppäimet.

Microsoft Windows‑ tai Mac-käyttöjärjestelmä

Katso lisätietoja käyttöjärjestelmäsi kehittäjän tukisivuilta: