Aktiver informasjonskapsler og SSL i nettleseren min

Informasjonskapsler og Secure Sockets Layer (SSL) må være aktivert i nettleseren din for at du skal kunne se enkelte av sidene i AdSense-kontoen. Du må også ha JavaScript aktivert i nettleseren for å kunne se Google-annonser og utføre andre kontofunksjoner. Hvis du vil redigere innstillingene i nettleseren, gjør du følgende:

Google Chrome

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer og så Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Avansert nederst på siden.
  4. Klikk på Innstillinger for innhold under «Personvern og sikkerhet».
  5. Klikk på Informasjonskapsler.
  6. Sørg for at Tillat at nettsteder lagrer og leser data i informasjonskapsler er slått på.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Apple Safari

Les gjennom og følg veiledningen for den aktuelle nettleseren:

Vær oppmerksom på at informasjonskapsler og SSL kanskje aktiveres på andre måter i eldre nettlesere. Hvis fremgangsmåtene ovenfor ikke fungerer, kan du se Hjelp-menyen i nettleseren.