Evästeiden ja SSL:n salliminen selaimessa

Jotta voit katsella joitakin AdSense-tilin sivuja, evästeiden ja Secure Sockets Layer (SSL) ‑suojauksen pitää olla käytössä. Lisäksi selaimessa pitää olla käytössä JavaScript, jotta voit nähdä Google-mainoksia ja tehdä muita tiliin liittyviä asioita. Voit muokata selaimen asetuksia seuraavasti:

Google Chrome

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sittenAsetukset.
  3. Valitse Yksityisyys ja turvallisuus ja sitten Evästeet ja muu sivustodata.
  4. Valitse Salli kaikki evästeet.

Microsoft Edge, Mozilla Firefox tai Apple Safari

Tutustu selainkohtaisiin ohjeisiin seuraavista linkeistä:

Huom. Evästeiden ja SSL-suojauksen käyttöön ottaminen voi tapahtua eri tavalla vanhemmissa selaimissa. Jos yllä annetut ohjeet eivät toimi, yritä etsiä ohjeita selaimen Ohje‑valikosta.