Mainosten vianetsintä

Evästeiden ja SSL-suojauksen ottaminen käyttöön selaimessa

Joidenkin AdSense-tilin sivujen näyttäminen edellyttää, että evästeet ja Secure Sockets Layer (SSL) ‑suojaus ovat käytössä. Google-mainosten näyttäminen ja muiden tilitoimintojen suorittaminen edellyttää myös, että JavaScript on käytössä selaimessa. Voit muokata selaimen asetuksia seuraavasti:

Google Chrome

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse alareunasta Lisäasetukset.
  4. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑kohdasta Sisältöasetukset.
  5. Valitse Evästeet.
  6. Varmista, että Salli sivustojen tallentaa ja lukea evästetietoja ‑vaihtoehto on valittuna.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox tai Apple Safari

Tutustu selainkohtaisiin ohjeisiin seuraavista linkeistä:

Ota huomioon, että evästeiden ja SSL-suojauksen käyttöön ottaminen voi tapahtua eri tavalla vanhemmissa selaimissa. Jos yllä annetut ohjeet eivät toimi, yritä etsiä ohjeita selaimen Ohje (Help) ‑valikosta.