Mainosten vianetsintä

Evästeiden ja SSL-suojauksen ottaminen käyttöön selaimessa

Joidenkin AdSense-tilin sivujen näyttäminen edellyttää, että evästeet ja Secure Sockets Layer (SSL) ‑suojaus ovat käytössä. Google-mainosten näyttäminen ja muiden tilitoimintojen suorittaminen edellyttää myös, että JavaScript on käytössä selaimessa. Voit muokata selaimen asetuksia seuraavasti:

Google Chrome

1. Klikkaa valikkokuvaketta Valikko selaimen työkalupalkissa.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Näytä lisäasetukset ‑linkkiä.
  4. Klikkaa Tietosuoja-osion Sisältöasetukset…-valintaa.
  5. Varmista näyttöön tulevan valintaikkunan Evästeet-osiossa, että Salli paikallistietojen asettaminen ‑asetus on valittuna, jotta sekä ensimmäisen että kolmannen osapuolen evästeet sallitaan.
  6. Klikkaa Valmis.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox tai Apple Safari

Tutustu selainkohtaisiin ohjeisiin:

Ota huomioon, että evästeiden ja SSL-suojauksen käyttöön ottaminen voi tapahtua eri tavalla vanhemmissa selaimissa. Jos yllä annetut ohjeet eivät toimi, yritä etsiä ohjeita selaimen Ohje (Help) ‑valikosta.