Mainosten vianetsintä

Evästeiden ja SSL-suojauksen ottaminen käyttöön selaimessa

Joidenkin AdSense-tilin sivujen näyttäminen edellyttää, että evästeet ja Secure Sockets Layer (SSL) -suojaus ovat käytössä. Google-mainosten näyttäminen ja muiden tilitoimintojen suorittaminen edellyttää myös, että selain käyttää JavaScriptia. Voit muokata selaimen asetuksia seuraavasti:

Google Chrome (15.0)

1. Klikkaa valikkokuvaketta Chrome menu selaimen yläpalkissa.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Näytä lisäasetukset -linkkiä.
  4. Valitse Tietosuoja-osiossa Sisältöasetukset.
  5. Varmista avautuvan valintaikkunan Evästeet-osiossa, että Salli paikallistietojen asettaminen -asetus on valittu, jotta ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeet sallitaan.
  6. Valitse Sulje.
  7. Tarkista seuraavaksi, että SSL on käytössä. Varmista, että HTTPS/SSL -osion Tarkista, onko palvelimen varmenne kumottu -valintaruutu on valittu.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox tai Apple Safari

Tutustu selainkohtaisiin ohjeisiin:

Ota huomioon, että evästeiden ja SSL-suojauksen käyttöön ottaminen vanhemmissa selaimissa voi tapahtua eri tavalla. Jos yllä annetut ohjeet eivät toimi, yritä etsiä ohjeita selaimen Ohje (Help) -valikosta.