Rekisteröityminen ja tilin aktivointi

AdSenseen rekisteröityminen

Voit ottaa AdSense-tilisi käyttöön seuraamalla alla olevia ohjeita.

Kaavio rekisteröitymisestä ja käyttöönotosta vaiheineen

1. Luo AdSense-tili

AdSensen avulla menestyminen edellyttää, että sivustollasi on mielenkiintoista ja omaperäistä sisältöä, joka houkuttelee kävijöitä. Lue lisää AdSense-tilin luomisesta.

Rekisteröidy AdSenseen

Huom. Jos käytät AdSense-kumppania (kuten Bloggeria) tai YouTubea, rekisteröidy tilanteen mukaan AdSenseen tai AdSense for YouTubeen Bloggerin tai YouTube Studion kautta, sillä näissä tuotteissa tili luodaan eri tavalla. Lisätietoa on artikkeleissa Mainostaminen blogissa (Blogger) ja AdSense for YouTube ‑tilin käyttöönotto maksuja varten (YouTube).

2. Aktivoi AdSense-tilisi

Voit aktivoida AdSense-tilisi tekemällä seuraavat asiat:

3. Odota, että maksutietosi ja sivustosi tarkistetaan

Tarkastamme, että maksutietosi ovat oikein. Tarkastamme myös, että koko sivustosi on AdSense-ohjelmakäytäntöjen mukainen.

Sen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse tietoa aktivoinnin tilasta. Tähän menee yleensä muutama päivä tai joissakin tapauksissa 2–4 viikkoa.

4. Ota käyttöön mainoksia

Kun AdSense-tilisi on aktivoitu, sivustosi on valmis näyttämään mainoksia. Lue lisää mainosten käyttöönotosta sivustollasi.

Voit saada AdSense-tilistä parhaan mahdollisen hyödyn AdSense-oppaan avulla.

Entä jos AdSense-tilin aktivointi ei onnistu?

Joissakin tapauksissa AdSense-tiliäsi ei voida aktivoida. Tähän johtaneesta syystä riippuen voit ehkä aloittaa aktivointiprosessin uudelleen. Lisätietoa on artikkelissa Mitä tehdä, jos AdSense-tiliäsi ei voida aktivoida.