Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Polítiques

Preguntes freqüents sobre la política d'AdSense

L'objectiu de la política d'AdSense és mantenir les Xarxes de Display i de Cerca de Google segures i "netes" per a anunciants, usuaris i editors. Volem que tots els editors que participen en el programa d'AdSense tinguin una relació llarga i profitosa amb Google. Per entendre per què necessitem les polítiques i quin és el seu paper en l'ecosistema publicitari, podeu veure aquest vídeo. Per aconseguir-ho, és important que us familiaritzeu amb les polítiques del programa d'AdSense. És important assegurar-vos que no confongueu els visitants de les vostres pàgines i evitar qualsevol implementació enganyosa que pugui causar clics accidentals. Per obtenir més informació, consulteu les nostres polítiques d'implementació d'anuncis.

Contingut:

Part 1: implementació d'anuncis

És una infracció que els meus anuncis es publiquin a la part superior visible?

Publicar anuncis a la part superior visible no és una infracció, sempre que hi hagi prou contingut perquè el puguin llegir els usuaris. No permetem els dissenys de pàgina que inclouen tot el contingut a la meitat inferior de la pàgina, de tal manera que l'únic contingut visible siguin els anuncis. Aquest tipus d'implementacions dificulten als usuaris distingir entre el contingut i els anuncis de Google.

En combinar els anuncis per adaptar-los al meu lloc web, com puc assegurar-me que no imitin exactament el format del contingut, però que tampoc no siguin massa cridaners?

Quan implementeu els anuncis, heu de pensar sempre en els usuaris. Poseu-vos en el seu lloc: si visitéssiu la pàgina per primera vegada, distingiríeu els anuncis del contingut? Podeu triar la mida, el color i el fons d'anuncis que s'adaptin al disseny de la vostra pàgina, però no doneu format als anuncis de tal manera que no es puguin diferenciar de la resta del contingut a la pàgina en què es publiquen. A més, heu de mantenir sempre una distància adequada entre els anuncis i el contingut per evitar acumular clics accidentals.

Quines etiquetes puc fer servir a sobre dels anuncis?

Els editors no poden enganyar els usuaris de cap manera. Les úniques etiquetes que s'admeten a sobre dels anuncis són "enllaços patrocinats" o "anuncis".

Puc posar anuncis a sota d'un enllaç o d'un botó que continguin el text "Baixa"?

La publicació d'anuncis a prop d'un botó "Baixa" pot enganyar l'usuari i fer-li creure que els anuncis són els enllaços de baixada. Els anuncis s'han de publicar sempre allunyats d'aquest tipus d'enllaços. A més, els botons d'aquest tipus han de ser ben visibles.

És una infracció de la política del programa que els anuncis es publiquin en pàgines iframe del meu lloc o de la meva aplicació?

Sí, és una infracció de les nostres polítiques. En primer lloc, no podeu publicar anuncis en un marc que es trobi dins d'una altra pàgina. En segon lloc, no podeu publicar anuncis al vostre programari; per exemple, si controleu tant una pàgina amb anuncis com una aplicació que carrega la pàgina en qüestió, prendrem mesures per evitar-ho.

Torna a dalt

Part 2: consideracions per a mòbils

Quin codi d'anunci he d'incloure a les aplicacions web (aplicacions en què s'insereix contingut del web): el d'AdMob o el d'AdSense?

No utilitzeu AdSense en aplicacions, ja que és una infracció evident. D'altra banda, quan feu servir AdMob heu de tenir cura de no infringir les polítiques següents. Si treballeu amb aplicacions que funcionen com a navegadors, o que miren de crear marcs amb pàgines externes, no oblideu aquesta política: no es poden mostrar en una mateixa pantalla anuncis d'AdMob i d'AdSense. Els editors no poden publicar anuncis de Google en pàgines que emmarquin contingut d'altres pàgines sense el permís dels propietaris corresponents. Per obtenir més detalls sobre la política d'AdMob, consulteu el Centre d'ajuda d'AdMob.

Torna a dalt

Part 3: preguntes freqüents sobre deduccions dels guanys

Es poden aplicar deduccions als vostres guanys per raons diverses. Pot ser que Google els corregeixi si detecta activitat de clics no vàlids al compte o bé implementacions d'anuncis que no compleixen la política d'AdSense. Us recomanem que reviseu la política i les directrius de qualitat de trànsit per obtenir més informació.

Per què heu aplicat deduccions als meus guanys?
S'han aplicat deduccions als guanys a causa d'una activitat de clics no vàlids o que no complia les polítiques de Google. Google revisa periòdicament els comptes dels editors a fi de detectar aquest tipus d'activitat. Si la trobem al vostre compte, ajustarem els guanys i reembossarem als anunciants el que van pagar pels clics en qüestió.
Voldria apel·lar contra la deducció. Puc fer-ho?
Malauradament, les deduccions són inapel·lables. Us podem assegurar que hem aplicat la diligència deguda en revisar el trànsit del compte. Com hem explicat abans, les deduccions només s'apliquen quan trobem clics no vàlids al compte, o quan hi detectem activitat que no compleix la política de Google.
Veig que els meus guanys finals són diferents dels meus guanys estimats. Per què se m'ha aplicat una deducció addicional?
Els guanys estimats que veieu al compte són una estimació força precisa de l'activitat recent del compte i del trànsit que s'hi acumula. Els guanys finals, per la seva part, inclouen tots els ingressos que heu rebut per clics i impressions validats. En algunes ocasions, Google pot concloure que se us ha pagat per una activitat que no era vàlida o que no complia la política de Google. En aquests casos, Google publica un ajust al compte en forma de deducció. Obteniu més informació sobre com podeu entendre millor els vostres guanys d'AdSense o sobre la diferència entre els guanys estimats i els guanys finals.
Quin era l'interval de dates d'aquesta deducció?
No us podem proporcionar un interval de dates corresponent a un ajust que se us hagi aplicat. D'acord amb els nostres termes i condicions, abonem als anunciants el trànsit no vàlid acumulat durant els 60 dies previs a la data de la factura. Un cop finalitzada la investigació i quan comencem a processar els abonaments, poden passar fins a 30 dies abans no els veieu al vostre compte.
Em podeu donar més detalls sobre la deducció? Quins són els canals i els dominis que han causat aquesta deducció?
Per mantenir la integritat del nostre sistema de detecció d'activitat no vàlida i evitar que els usuaris l'eludeixin, no podem proporcionar detalls sobre l'activitat que hem identificat al vostre compte. Us remetem a les Preguntes freqüents de la política d'AdSense si voleu obtenir més informació.
Com puc evitar que això torni a passar?
Animem els editors a supervisar contínuament els seus comptes d'AdSense per detectar indicis d'activitat de clics no vàlids. És important que sapigueu d'on ve el trànsit que rebeu. Entenem la necessitat de crear campanyes d'anuncis per promocionar la pàgina, però també és important vigilar el tipus de trànsit que generen aquestes promocions. Per fer-ho amb garanties, us recomanem que superviseu el trànsit que arriba a la vostra pàgina amb alguna eina d'analítica web com ara Google Analytics. També podeu provar de segmentar el trànsit en canals i supervisar-lo des d'aquests canals.
Què he de fer si sospito que hi ha activitat no vàlida?
Si observeu qualsevol activitat sospitosa al vostre compte, ens ho podeu fer saber a través del nostre formulari en línia. Feu-lo servir i compartiu tanta informació com us sigui possible. Conservarem aquesta informació als nostres registres, però pot ser que no rebeu resposta si no trobem un problema important al compte.

Torna a dalt

Part 4: sol·licituds de revisió i informes d'infraccions

He tret la infracció de la pàgina d'exemple que em vau indicar al correu electrònic en què em notificàveu la desactivació del lloc web. Per què segueix desactivada la publicació d'anuncis al meu lloc web?

És possible que, tot i que hàgiu suprimit la infracció de la pàgina d'exemple que us vam enviar, a la resta del lloc encara hi hagi d'altres semblants. Tingueu present que l'URL que us vam indicar al correu electrònic de notificació només és un exemple, i la resta de pàgines del lloc podrien contenir la mateixa infracció. Us recomanem que us prengueu el temps de revisar la resta del lloc web a fi de garantir que compleix les nostres polítiques. Un cop hàgiu resolt les infraccions, podeu sol·licitar una revisió a través del centre de polítiques del compte d'AdSense, o bé del Centre d'ajuda.

Els meus anuncis no es publiquen a la meva pàgina o al meu lloc web. Com puc corregir el problema?

Podeu fer servir l'eina de resolució de problemes No puc veure els meus anuncis, que us pot ajudar a resoldre els problemes més habituals amb la pàgina o el lloc web.

Com em puc posar en contacte amb l'equip d'Adsense si rebo una notificació sobre les polítiques?

No cal que us poseu en contacte amb nosaltres si heu rebut un advertiment. Heu de reaccionar a l'avís i assegurar-vos de suprimir totes les infraccions que hi hagi al lloc web. Si s'han desactivat els anuncis a la pàgina o al lloc web, sí que ens podeu contactar a través d'un formulari de sol·licitud. Ara bé, abans de fer-ho cal que hàgiu resolt el problema. No deixeu de llegir les polítiques relacionades al Centre d'ajuda, a fi d'entendre la infracció que us hem comunicat. Per sol·licitar una revisió, utilitzeu l'eina de resolució de problemes per sol·licitar la revisió d'una infracció i seguiu els passos que s'hi indiquen per arribar al formulari adient.

Per obtenir més informació sobre com podeu sol·licitar una revisió, vegeu l'entrada de recordatori de la política que hi ha al nostre blog.

El meu compte s'ha desactivat i l'apel·lació que he fet s'ha rebutjat. Puc tornar a començar d'alguna manera?

Com ja deveu saber, Google es pren molt seriosament els problemes relacionats amb el compliment de les polítiques de programa. Aquestes polítiques contribueixen a garantir una experiència positiva per als editors, els seus visitants i els nostres anunciants. Per aquest motiu, les decisions que prenem acostumen a ser definitives.

Si creieu que hem pres una decisió errònia i ens confirmeu de bona fe que les infraccions de les polítiques no s'han produït per una acció o negligència vostres, ni d'aquells de qui sou responsable, podeu apel·lar contra la desactivació del compte. Per fer-ho, poseu-vos en contacte amb nosaltres exclusivament a través del formulari Apel·lació contra una infracció de les polítiques: compte desactivat.

Revisarem la vostra sol·licitud de seguida que tinguem un dels especialistes disponible. De tota manera, no oblideu que ens reservem el dret de desactivar un compte per infraccions de les polítiques de programa, i que no hi ha cap garantia que el vostre compte es torni a activar.

Tingueu en compte que només podeu enviar una sola apel·lació per al vostre compte. Si n'envieu cap altra, no es revisarà.

S'ha determinat que la meva pàgina o el meu lloc web no compleixen la política, però veig molt altres llocs web que fan el mateix. Per què no se'ls sanciona?

Ens esforcem a mantenir la qualitat i la reputació d'AdSense aplicant les nostres polítiques de programa a tots els editors, i apreciem la vostra col·laboració per ajudar-nos a mantenir aquest nivell. Si trobeu cap pàgina o lloc web que infringeixi les polítiques, ens en podeu informar a través de l'etiqueta "Anuncis Google" o "AdChoices" que hi ha als anuncis. Els nostres especialistes la revisaran i actuaran segons convingui.

El meu lloc ha patit un atac i els pirates hi han inserit el seu propi codi d'anunci. Què he de fer?

Podeu informar d'una situació com aquesta a través del nostre formulari S'ha col·locat codi d'anunci no autoritzat al meu lloc web. Estudiarem l'incident i durem a terme les accions oportunes. Tingueu present que aquests anuncis es van col·locar al vostre lloc web sense el nostre coneixement. Si encara no ho heu fet, podeu treure els anuncis del vostre lloc web suprimint el codi d'anunci del codi font del lloc. A més, us recomanem que reviseu la seguretat del lloc per garantir que les persones no autoritzades no puguin accedir al codi font.

Una altra persona ha col·locat el meu codi d'anunci en llocs web de contingut brossa. Què he de fer?

És molt recomanable que utilitzeu l'autorització de llocs web: es tracta d'una funció opcional que us permet identificar només els llocs web específics que poden fer servir el vostre codi d'anunci de Google. Si un lloc web o un URL no consten a la vostra llista de llocs web autoritzats, les infraccions que es facin en tal lloc web o en tal URL no tindran cap efecte negatiu en el vostre compte.

Obteniu informació sobre com podeu afegir un lloc web o un URL a la llista de llocs web que poden fer servir el vostre codi d'anunci.

Torna a dalt

Part 5: més recursos

Per obtenir més informació sobre les polítiques d'AdSense i les pràctiques recomanades, visiteu el blog Inside AdSense i el canal de YouTube d'AdSense.

Torna a dalt

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament

true
' data-mime-type=
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.