Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Polítiques

Preguntes més freqüents sobre la política d'AdSense

L'objectiu de la política d'AdSense és mantenir les Xarxes de Display i de Cerca de Google segures i "netes" per a anunciants, usuaris i editors. Per entendre per què necessitem les polítiques i quin és el seu paper en l'ecosistema dels anuncis, podeu mirar aquest vídeo. Volem que tots els editors que participen en el programa d'AdSense mantinguin una col·laboració llarga i profitosa amb Google. Per aconseguir-ho, és important que us familiaritzeu amb les polítiques del programa d'AdSense. També és important que us assegureu de no induir a confusió els visitants de les vostres pàgines i que eviteu implementacions enganyoses que puguin generar clics accidentals. Per obtenir més informació, consulteu les polítiques d'implementació d'anuncis.

Aneu a:

Desplega-ho tot | Replega-ho tot

Part 1: implementació d'anuncis

És una infracció que els meus anuncis es publiquin a la meitat superior de la pàgina?

Publicar anuncis a la meitat superior de la pàgina no és una infracció, sempre que hi hagi prou contingut per llegir en aquesta àrea de la pàgina. No permetem els dissenys de pàgina que inclouen tot el contingut a la meitat inferior de la pàgina, de tal manera que l'únic contingut visible siguin els anuncis. Aquest tipus d'implementacions dificulten als usuaris distingir entre el contingut i els anuncis de Google.

En adaptar els anuncis al meu lloc web, com puc assegurar-me que no es confonguin amb el format del contingut si tampoc no vull que siguin massa cridaners?

Quan implementeu els anuncis, heu de pensar sempre en els usuaris. Poseu-vos en el seu lloc: si visitéssiu la pàgina per primera vegada, distingiríeu els anuncis del contingut? Podeu triar la mida, el color i el fons d'anuncis que s'adaptin al disseny de la vostra pàgina, però no doneu un format als anuncis que els usuaris no puguin diferenciar de la resta del contingut de la pàgina en què apareixen. A més, heu de mantenir sempre una distància adequada entre els anuncis i el contingut per evitar acumular clics accidentals.

Quines etiquetes puc fer servir a sobre dels anuncis?

Els editors no poden confondre els usuaris de cap manera. Les úniques etiquetes que s'admeten a sobre dels anuncis són "enllaços patrocinats" o "anuncis".

Puc posar anuncis a sota d'un enllaç o d'un botó que continguin el text "Baixa"?

La publicació d'anuncis a prop d'un botó "Baixa" pot confondre l'usuari i fer-li creure que els anuncis són els enllaços de baixada. Els anuncis s'han de publicar sempre allunyats d'aquest tipus d'enllaços. A més, els botons d'aquest tipus han de ser ben visibles.

Si emplaço els anuncis en pàgines iframe del meu lloc o de la meva aplicació, és una infracció de la política del programa?

Sí, és una infracció de les nostres polítiques. En primer lloc, no podeu emplaçar anuncis en un marc dins d'una altra pàgina. En segon lloc, no podeu publicar anuncis al vostre programari; per exemple, si controleu tant una pàgina amb anuncis com una aplicació que carrega la pàgina en qüestió, prendrem mesures contra aquesta pràctica.

Torna a dalt

Part 2: consideracions per a mòbils

Quin codi d'anunci he d'incloure a les aplicacions web (aplicacions inserides al web): el d'AdMob o el d'AdSense?

No utilitzeu AdSense a les aplicacions; és una infracció evident. D'altra banda, assegureu-vos de no infringir les polítiques següents en fer servir AdMob. Cal tenir-les presents si treballeu amb aplicacions que funcionen com a navegadors o que intenten emmarcar pàgines externes: no es poden mostrar anuncis d'AdMob i d'AdSense en una mateixa pantalla. Els editors no poden emplaçar anuncis de Google en pàgines que emmarquin contingut d'altres pàgines sense el permís dels propietaris d'aquestes pàgines. Per obtenir més detalls sobre la política d'AdMob, consulteu el Centre d'ajuda d'AdMob.

Torna a dalt

Part 3: preguntes més freqüents sobre les deduccions dels guanys

Es poden aplicar deduccions als vostres guanys per raons diverses. Pot ser que Google els ajusti si detecta activitat de clics no vàlids al compte o bé implementacions d'anuncis que no compleixen la política d'AdSense. Us recomanem que reviseu la política i les directrius de qualitat de trànsit per obtenir més informació.

Per què heu aplicat deduccions als meus guanys?
S'han aplicat deduccions als guanys a causa d'una activitat de clics no vàlids o que no complia les polítiques de Google. Google revisa periòdicament els comptes dels editors a fi de detectar aquest tipus d'activitat. Si la trobem al vostre compte, ajustarem els guanys i reembossarem als anunciants el que van pagar pels clics en qüestió.
Voldria apel·lar contra la deducció. Puc fer-ho?
Malauradament, les deduccions són inapel·lables. Us podem assegurar que hem aplicat la diligència deguda en revisar el trànsit del compte. Com hem explicat abans, les deduccions només s'apliquen quan trobem clics no vàlids al compte o quan hi detectem activitat que no compleix la política de Google.
Veig que els meus guanys finals són diferents dels meus guanys estimats. Per què se m'ha aplicat una deducció addicional?
Els guanys estimats que veieu al compte són una estimació força precisa de l'activitat recent del compte a mesura que s'hi va acumulant trànsit. Els guanys finals, per la seva part, inclouen tots els ingressos que heu rebut per clics i impressions validats. En algunes ocasions, Google pot concloure que se us ha pagat per una activitat que no era vàlida o que no complia la política de Google. En aquests casos, Google publica un ajust al compte en forma de deducció. Obteniu més informació sobre com podeu entendre millor els vostres guanys d'AdSense o sobre la diferència entre els guanys estimats i els guanys finals.
Quin era l'interval de dates d'aquesta deducció?
No us podem proporcionar l'interval de dates corresponent a l'ajust que se us hagi aplicat. D'acord amb els nostres termes i condicions, abonem als anunciants el trànsit no vàlid acumulat durant els 60 dies previs a la data de la factura. Un cop finalitzada la investigació i quan comencem a processar els abonaments, poden passar fins a 30 dies abans no els veieu al vostre compte.
Em podeu donar més detalls sobre la deducció?
Per mantenir la integritat del nostre sistema de detecció d'activitat no vàlida i evitar que els usuaris l'eludeixin, no podem proporcionar detalls sobre l'activitat que hem identificat al vostre compte.
Com puc evitar que això torni a passar?
Animem els editors a supervisar contínuament els seus comptes d'AdSense per detectar indicis d'activitat de clics no vàlids. És important que sapigueu d'on ve el trànsit que rebeu. Entenem la necessitat de tenir campanyes d'anuncis per promocionar la pàgina, però també és important vigilar el tipus de trànsit que generen aquestes promocions. Per fer-ho amb garanties, us recomanem que superviseu el trànsit que arriba a la vostra pàgina amb alguna eina d'analítica web com ara Google Analytics. També podeu provar de segmentar el trànsit en canals i supervisar-lo des d'aquests canals.
Què he de fer si sospito que hi ha activitat no vàlida?
Si observeu alguna activitat sospitosa al vostre compte, ens ho podeu notificar a través del formulari de clics no vàlids. Feu-lo servir per compartir informació el més detallada possible. Conservarem aquesta informació als nostres registres, però pot ser que no rebeu resposta si no trobem un problema important al compte.

Torna a dalt

Part 4: sol·licituds de revisió i informes d'infraccions

He tret la infracció de la pàgina d'exemple que em vau indicar al correu electrònic en què em notificàveu la desactivació del lloc web. Per què segueix desactivada la difusió d'anuncis al meu lloc web?

Encara que hàgiu tret la infracció de la pàgina d'exemple que us vam indicar, és probable que encara hi hagi infraccions semblants a la resta del lloc web. Tingueu present que l'URL que us vam indicar al correu electrònic de notificació només és un exemple i que la mateixa infracció pot existir en altres pàgines del lloc web. Us recomanem que dediqueu el temps necessari a revisar la resta del lloc web per assegurar-vos que compleixi les nostres polítiques. Un cop hàgiu corregit totes les infraccions al lloc web, podeu sol·licitar una revisió a través del Centre de polítiques del compte d'AdSense o bé del Centre d'ajuda.

Com em puc posar en contacte amb l'equip d'Adsense si rebo una notificació sobre les polítiques?

No cal que us poseu en contacte amb nosaltres si heu rebut un advertiment. Heu de reaccionar a l'avís i assegurar-vos de suprimir totes les infraccions que hi hagi al lloc web. Si s'han desactivat els anuncis a la pàgina o al lloc web, sí que ens podeu contactar a través d'un formulari de sol·licitud. Ara bé, abans de fer-ho cal que hàgiu resolt el problema. Us recomanem que llegiu les polítiques relacionades al Centre d'ajuda a fi d'entendre la infracció actual. Per sol·licitar una revisió, utilitzeu l'eina de resolució de problemes per sol·licitar la revisió d'una infracció i seguiu els passos que conté per trobar el formulari de sol·licitud de revisió adient.

El meu compte s'ha desactivat i l'apel·lació que he fet s'ha rebutjat. Puc tornar a començar d'alguna manera?

Com ja deveu saber, Google es pren molt seriosament els problemes relacionats amb el compliment de les polítiques del programa. Aquestes polítiques contribueixen a garantir una experiència positiva per als editors, els visitants de les seves pàgines i els nostres anunciants. Per aquest motiu, les decisions que prenem acostumen a ser definitives.

Si creieu que hem pres una decisió errònia i ens confirmeu de bona fe que les infraccions de les polítiques no s'han produït per una acció o negligència vostres, ni d'aquells de qui sou responsable, podeu apel·lar contra la desactivació del compte. Per fer-ho, poseu-vos en contacte amb nosaltres exclusivament a través del formulari Apel·lació contra una infracció de les polítiques: compte desactivat.

Revisarem la vostra sol·licitud tan bon punt un dels nostres especialistes estigui disponible. De tota manera, no oblideu que ens reservem el dret de desactivar un compte per infraccions de les polítiques del programa i que no hi ha cap garantia que el vostre compte es restableixi.

Tingueu en compte que només podeu enviar una sola apel·lació per al vostre compte. Si n'envieu cap altra, no es revisarà.

S'ha determinat que la meva pàgina o el meu lloc web no compleixen la política, però veig molts altres llocs web que fan el mateix. Per què no se'ls sanciona?

Ens esforcem per mantenir la qualitat i la reputació d'AdSense aplicant les nostres polítiques de programa a tots els editors, i apreciem la vostra col·laboració per ajudar-nos a mantenir aquest nivell. Si trobeu cap pàgina o lloc web que infringeixi les polítiques, ens en podeu informar fent clic a l'etiqueta "Anuncis Google" o "AdChoices" que hi ha als anuncis. Els nostres especialistes ho revisaran i actuaran segons convingui.

El meu lloc ha patit un atac i els hackers hi han inserit el seu propi codi d'anunci. Què he de fer?

Si encara no ho heu fet, podeu treure els anuncis del vostre lloc web suprimint el codi d'anunci del codi font del lloc web. A més, us recomanem que reviseu la seguretat del lloc web per garantir que les persones no autoritzades no puguin accedir al seu codi font. Per obtenir més informació, consulteu Què és el hacking o el contingut piratejat?

Torna a dalt

Part 5: més recursos

Per obtenir més informació sobre les polítiques i les pràctiques recomanades d'AdSense, visiteu el blog d'AdSense i el canal de YouTube d'AdSense.

Torna a dalt

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google