Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Rapporter

En god klikkfrekvens

AdSense-utgivere og -annonsører betjener et svært dynamisk og variert marked. Det som kan være en høy klikkfrekvens i én industri eller på ett område kan være lav i en annen. Det er derfor vanskelig å komme frem til en «gjennomsnittlig» klikkfrekvens for alle.

Hvis du er bekymret for klikkfrekvensen din, anbefaler vi at du besøker vår nettside for Optimaliseringstips for å få forslag til hvordan du kan øke annonserelevans og inntekt.