Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

AdSense-indtjening

Skal jeg betale for at bruge AdSense?

Nej, det koster dig ikke noget at deltage i AdSense-programmet. Og Google vil oven i købet betale dig for klik eller eksponeringer på de Google-annoncer, du vil vise på dit website. Du kan få flere oplysninger om at generere omsætning med AdSense ved at læse indlægget om indtjening med AdSense.

Du kan også indsende en ansøgning nu.

Tilmeld dig AdSense