Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentietargeting

De advertenties targeten op zoekwoorden

Op dit moment target AdSense alleen advertenties op basis van de algemene inhoud van de site, niet op basis van zoekwoorden of categorieën.

Als u advertenties wilt vertonen die betrekking hebben op specifieke onderwerpen op uw website, raden we u aan om meer tekstinhoud over deze onderwerpen te plaatsen, waaronder volledige zinnen en alinea's, om onze crawlers te ondersteunen bij het verzamelen van informatie over uw pagina's en het vaststellen welke advertenties relevant zijn en dus moeten worden weergegeven. Het kan één of twee weken duren voordat uw wijzigingen effect hebben op de targeting van uw advertenties.