Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonsformat

Sättet på vilket en annons visas för användarna på din webbplats. En annons kan till exempel visas i innehållet på sidan (som text- och displayannonser) eller överst på sidan (som ankarannonser).

Olika annonsformat fungerar med olika annonstyper, som text-, display- och videoannonstyper. Annonsformaten kan också visa olika antal enskilda annonser. Bannerannonsformatet visar exempelvis upp till två annonser horisontellt över hela sidan och skyskrapan visar upp till fyra annonser vertikalt.