Recentment hem llançat La vostra pàgina d'AdSense, on podeu trobar informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Famílies

Etiquetar un lloc web o una sol·licitud d'anunci per al tractament de contingut dirigit a nens

L'1 de juliol de 2013 es van implementar una sèrie de canvis a la llei nord‑americana de protecció de la privadesa infantil a Internet (COPPA). Aquests canvis poden afectar la manera com utilitzeu els productes de Google. La COPPA s'aplica als llocs web i serveis oferts als Estats Units i dirigits al públic infantil de menys de 13 anys d'edat, així com als llocs web o serveis per al públic general quan aquest inclou usuaris d'edat reconeguda inferior als 13 anys, també als Estats Units. Pot ser que en altres països la llei estableixi una edat o unes normes diferents pel que fa als usuaris menors d'edat. Si feu servir productes de Google per publicar anuncis en altres països, tingueu presents aquests requisits. Obteniu més informació sobre els requisits d'edat per als comptes de Google.

Etiquetar un lloc web

Si utilitzeu els serveis publicitaris de Google i voleu que tractem el vostre lloc web (o una part determinada) com a contingut dirigit al públic infantil, seguiu aquest mètode per fer-nos-ho saber:

Si etiqueteu el vostre lloc web perquè el tractem com a contingut dirigit al públic infantil, durem a terme els passos necessaris per desactivar la publicitat basada en interessos i els anuncis de remàrqueting per al contingut en qüestió. És possible que el procediment tardi una mica a aplicar-se.

Etiquetar una sol·licitud d'anunci d'un lloc web o d'una aplicació

A fi de tenir més control sobre la manera com es tracten els vostres continguts, podeu etiquetar sol·licituds d'anuncis individuals per tractar-les com a contingut dirigit al públic infantil. Quan ho feu, hi desactivarem la publicitat basada en interessos i els anuncis de remàrqueting. Tingueu present que, en incloure l'etiqueta a la sol·licitud, aquesta té preferència sobre qualsevol altra opció de configuració aplicable del nivell de lloc web.

Per exemple, suposem que teniu un lloc web de crítica televisiva i sabeu que l'usuari del lloc web en un moment donat és un nen. No cal que etiqueteu tot el lloc web per tractar-lo com a contingut dirigit al públic infantil; n'hi ha prou de definir aquesta etiqueta només per a les sol·licituds d'anunci que es mostraran a aquest menor en particular, a fi d'evitar que es mostri publicitat basada en interessos o anuncis de remàrqueting en aquesta impressió concreta.

A les directrius de sota es descriu la manera com podeu marcar les sol·licituds d'anunci als llocs web per tractar-les com a contingut dirigit al públic infantil:

Codi d'anunci habitual (síncron)

Si feu servir codi d'anunci síncron, a continuació us expliquem com podeu afegir-hi l'etiqueta de tractament per al contingut dirigit al públic infantil:

<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "ca-pub-0123456789abcdef";
google_ad_slot = "0123456789";
google_ad_width = 125;
google_ad_height = 125;
google_tag_for_child_directed_treatment = 1;
//-->
</script>
<script type="text/javascript" src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>

La designació de públic infantil entrarà en vigor tan aviat com copieu i enganxeu el codi d'anunci actualitzat al codi font HTML de les vostres pàgines.

Codi d'anunci asíncron

Si feu servir codi d'anunci asíncron, a continuació us expliquem com podeu afegir-hi l'etiqueta de tractament de contingut dirigit a nens:

<script async
src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-0123456789abcdef" crossorigin="anonymous"></script>
<ins class="adsbygoogle"
    style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
    data-ad-client="ca-pub-0123456789abcdef"
    data-ad-slot="0123456789"
    data-tag-for-child-directed-treatment="1"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

La designació de públic infantil entrarà en vigor tan aviat com copieu i enganxeu el codi d'anunci actualitzat al codi font HTML de les vostres pàgines.

Si necessiteu més informació per etiquetar una sol·licitud d'anunci d'una aplicació, llegiu la secció "Child-directed setting" (Opció de configuració per al públic infantil) del lloc web per a desenvolupadors d'SDK d'anuncis de Google per a mòbil, per a Android i iOS.

Com a propietari de contingut del vostre lloc web o de la vostra aplicació, normalment controleu com es tracta aquest contingut en relació a la COPPA. Ara bé, de vegades, encara que no rebem cap avís per part vostra, podem començar a tractar el vostre lloc web o la vostra aplicació com a contingut dirigit al públic infantil, de conformitat amb les nostres obligacions en virtut del que disposa la COPPA. En aquests casos, intentarem informar-vos-en i podreu utilitzar Search Console o les funcions d'etiquetatge de sol·licituds d'anunci (tant per a llocs web com per a aplicacions) per definir un tractament específic.

No oblideu que potser heu de complir altres obligacions legals de conformitat amb aquesta llei o amb la legislació d'altres països. Reviseu les normatives de la comissió federal de comerç (FTC) dels Estats Units i dels organismes reguladors dels països on publiqueu anuncis, i parleu amb el vostre assessor legal. Recordeu que les eines de Google estan dissenyades per facilitar el compliment de les lleis en vigor, però no eximeixen cap editor de les seves obligacions legals.
Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament

true
' data-mime-type=
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.