Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Indstillinger for annoncevisning

Du kan styre visse typer annonceformater og auktionsadfærd i AdSense, f.eks. blokering af brugerbaserede annoncer eller tilladelse til yderligere leverandører af annonceteknologi på din konto.

Tilpassede annoncer

Brugerbaserede annoncer

Vælg, om du vil vise annoncer, der er baseret på brugernes interesser, demografiske oplysninger og Google-kontooplysninger. Bemærk! Du kan ikke fravælge remarketing.

Yderligere udbydere af annonceteknologi

Google tillader tredjepartsleverandører, som annoncører bruger til at købe dine annoncepladser. Hvis du tillader flere leverandører af annonceteknologi, vil flere annoncer være kvalificerede til at blive vist for dine brugere, og det kan medføre øget indtjening.

Bemærk! Dette styringselement tilsidesætter ikke dine indstillinger for samtykke i EU, den californiske lov om forbrugeres privatliv (CCPA, California Consumer Privacy Act)eller andre regulatoriske indstillinger eller listen over tilladte annoncenetværk på din konto. Du kan finde flere oplysninger her:

Førstepartscookies

Cookies er små tekstfiler, som downloades til en brugers browser, og som kan bruges til at gemme brugeroplysninger og -præferencer. Cookies er enten førstepartscookies (tilknyttet det domæne, brugeren besøger) eller tredjepartscookies (tilknyttet et andet domæne end det, brugeren besøger). Google bruger muligvis førstepartscookies, hvis tredjepartscookies ikke er tilgængelige.

Tillad førstepartscookies

Vælg, om du vil tillade førstepartscookies fra Google på dit website. Hvis du tillader førstepartscookies fra Google, kan du muligvis øge din omsætning, da det muliggør brug af funktioner såsom frekvensbegrænsning for annoncer og gør det muligt at vise annoncer med en frekvensgrænse på dit website.

Brug førstepartscookies til tilpasning

Vælg, om du vil tillade førstepartscookies til tilpasning på dit website. Førstepartscookies til tilpasning giver dig mulighed for at vise tilpassede annoncer for brugerne, hvis tredjepartscookies ikke er tilgængelige, og det kan være med til at øge din omsætning. Du kan kun bruge disse cookies til tilpasning, hvis du har aktiveret muligheden Tillad førstepartscookies.

Displayannoncer

Displayannoncer i lignende størrelse

Vælg, om du vil vise mere effektive displayannoncer af lignende størrelse eller ej i dine annonceenheder. For at hjælpe med at øge konkurrencen for nogle annoncestørrelser ændrer vi lejlighedsvis displayannoncer af lignende størrelse, så de passer til annonceenhederne. Når dette sker, vises den tilpassede annonce centreret og øverst i annonceenheden. Du kan f.eks. se en annonce med formatet 468 x 60 i en annonceenhed med formatet 320 x 50.

Animerede displayannoncer

Vælg, om du ønsker at vise ikke-statiske displayannoncer (f.eks billedannoncer) såsom annoncer, der er oprettet ved hjælp af Adobe Flash eller animerede GIF-formater.

VPAID-annoncer

Vælg, om du ønsker at vise interaktive VPAID-videoannoncer. VPAID er en standard, der giver annoncører mulighed for at oprette interaktive videoannoncer, f.eks. overlejringer, gallerier osv. Bemærk! Dette styringselement gælder ikke for andre interaktive videoannoncer end VPAID-videoannoncer, f.eks. TrueView-videoannoncer.

Vælg dine indstillinger for annoncevisning

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Brandsikkerhed og så Indhold og så Styringselementer for blokering og så Administrer annoncevisning.
  3. Brug styringselementerne til at vælge, hvilke typer annoncer du vil tillade Fra eller blokere Til.
Bemærk! Disse indstillinger er kun tilgængelige for AdSense til indhold-annoncer.