Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Een overzicht van AdSense

Aan de slag met AdSense

Google AdSense-logo

Wilt u extra inkomsten met uw website genereren via Google AdSense? Deze handleidingen zijn ontworpen om u snel op weg te helpen, zodat u inkomsten kunt genereren door naast uw online content relevante en aantrekkelijke advertenties weer te geven. Kies het juiste pad voor u om aan de slag te gaan.

Illustratie van een persoon voor een computerscherm waarmee verkennen wordt aangegeven.

Ontdekken: wat u moet weten voordat u zich aanmeldt voor AdSense

Geïnteresseerd in het weergeven van advertenties met AdSense? Zoek informatieve bronnen die u op weg helpen, zoals artikelen, video's en meer.

Illustratie die laat zien: meld u aan voor AdSense en maak en activeer uw account.

Lid worden: maak en activeer uw AdSense account

Klaar om u aan te melden bij AdSense? Configureer uw AdSense-account in slechts enkele stappen.

Illustratie van de start.

Aan de slag: uw eerste advertenties opzetten en weergeven

Bent u klaar om advertenties weer te geven? Lees meer over het instellen van automatische advertenties op uw site.

Illustratie van een persoon die is gekoppeld aan een computer en waarmee inkomsten genereren wordt aangegeven

Verdienen: uw account instellen voor betalingen

Vraagt u zich af wanneer u wordt betaald? Zorg dat u klaar bent voor uw eerste AdSense-betaling.

Illustratie met Optimize en tips voor het bijhouden en verbeteren van de advertentieopbrengst.

Optimaliseren: tips voor het bijhouden en verbeteren van de advertentieopbrengsten

Beschikt u al over enige ervaring met AdSense? Til uw AdSense-strategie naar een hoger plan.