Vad är ett Google-konto?

Ett Google-konto fungerar som en övergripande Google-inloggning och består av en e-postadress och ett lösenord.

Även om ett Google-konto liknar en AdSense-inloggning gör Google-kontot det möjligt att enkelt hoppa till vilken som helst av dina Google-tjänster som också delar de här inloggningsuppgifterna (som Google Grupper, Gmail och Froogle). På så sätt förblir du inloggad när du väl loggat in. Du behöver inte logga in och ut mellan flera tjänster.

Mer information hittar du i Google Accounts hjälpcenter.