Blokken met links

Een blok met links geeft een lijst met onderwerpen weer die relevant zijn voor de inhoud van uw site, en wanneer gebruikers op een van deze onderwerpen klikken, worden ze naar een pagina met Google-advertenties gebracht die zijn gerelateerd aan dat onderwerp. Hoewel u geen vergoeding voor klikken op de onderwerpen ontvangt, wordt u wel betaald voor klikken op de advertenties op de pagina die wordt weergegeven.