Tekstimainokset

Tyypillinen tekstimainos sisältää otsikon, joka on samalla klikattava linkki verkkosivulle, pari riviä tekstiä ja vihreänä näkyvän verkkosivuston osoitteen. Tekstimainoksia kutsutaan toisinaan sponsoroiduiksi linkeiksi, koska otsikko vie mainostettuun verkkosivustoon. Nämä mainokset voivat näkyä Googlen hakutulossivuilla ja kaikkialla Google Display -verkostossa. Tekstimainokset saattavat näyttää hieman erilaisilta Google Display -verkostossa.