Tomme annonser

Tomme annonser glir usynlig inn i bakgrunnen på nettsidene dine. Brukerne ser ikke tomme annonser, så brukeropplevelsen blir ikke påvirket, men siden det ikke er noe å klikke på, får du heller ingen inntekter.

Vær oppmerksom på at tomme annonser tar like mye plass som aktive annonser. Tenk deg for eksempel at du har plassert annonsekoden for et mellomstort rektangel i formatet 300 x 250 mellom to avsnitt på en side. Da får du et tomrom på 300 x 250 piksler mellom de to avsnittene frem til aktive annonser begynner å bli vist.