HTML-annonser

HTML-annonser er interaktive, tilpassede mininettsteder som kan bli vist som Google-annonser på nettsteder som bruker AdSense for innhold. En HTML-annonse er en form for rich media-annonse.

Viktig informasjon om HTML-annonser:

• Størrelser: HTML-annonser kan bli vist i samme annonsestørrelser som støtter bildeannonser. For at HTML-annonser skal bli vist i én av annonseenhetene dine, må du bruke én av disse annonsestørrelsene og også ha aktivert bannerannonser for den aktuelle annonseenheten.

• Rapportering: Vi teller ett klikk for hvert klikk fra en bruker som fører dem til annonsørens nettsted. Avhengig av annonsørens implementering, skal dette være et klikk på en logo eller bestemt nettadresse.