HTML-annoncer

HTML-annoncer er interaktive, tilpassede mini-websites, der kan vises som Google-annoncer på websites, der bruger AdSense til indhold. HTML-annoncer er en slags rich media-annoncer.

Der er et par vigtige ting vedrørende HTML-annoncer:

• Størrelser: HTML-annoncer kan vises i samme annoncestørrelser, som understøtter billedannoncer. Hvis HTML-annoncer skal vises i en af dine annonceenheder, skal du bruge en af disse annoncestørrelser og desuden have displayannoncer aktiveret for annonceenheden.

• Rapportering: Vi registrerer et klik, hver gang en bruger klikker sig frem til annoncørens website. Afhængigt af annoncørens implementering kan dette være gennem et klik på et logo eller en webadresse.