Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rapporter

Rapportdataene i min konto svarer ikke til mine egne statistikker

Vi tæller kun de sidevisninger og visninger, hvor vores annoncekode bliver udført i en brugers browser. Der er derfor flere faktorer, der kan forårsage en afvigelse mellem de statistikker, som du registrerer i dine logfiler, og dem, der vises i din AdSense-konto. Tilfælde, hvor koden ikke vil blive udført, omfatter:

• spidere, robotter eller webcrawlere fra andre søgemaskiner
  • browsere, der ikke har aktiveret JavaScript eller ikke understøtter JavaScript
  • browsere, der ikke understøtter tagget <iframe>
  • programmer, som folk måske har skrevet til at hente indhold fra websites.

En anden årsag til, at der kan være forskel mellem dine AdSense-rapporter og dine egne statistikker, er ugyldig aktivitet. Vi fjerner de klik og visninger, der stammer fra nogle former for ugyldig aktivitet, fra vores rapportdata, og derfor kan værdierne for klik og visninger være højere i dine egne statistikker. Se videoen nedenfor for at få flere oplysninger om de forskellige former for ugyldig aktivitet:

Derudover skal du huske på, at hvis dine sider viser flere annonceenheder, så vil AdSense gengive flere visninger af annonceenheder for hver enkelt sidevisning.