Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Rapporter

Översikt över AdSense-rapporter

Se information om ditt annonsresultat

Rapporterna i AdSense ger dig information om ditt kontoresultat. De innehåller diagram och tabeller där du kan se trender och jämföra viktiga mätvärden. I den fördefinierade rapporten Resultatöversikt kan du snabbt kontrollera dina intäkter. Du kan även skapa, spara och schemalägga anpassade rapporter för att följa förändringar över tid.

Hitta på sidan

Exempel på resultatrapporter med steg för Google AdSense.

1. Rapportlista: Skapa en anpassad rapport eller kör fördefinierade rapporter.
  2. Datumintervall: Växla mellan datum och jämför datumintervall.
  3. Uppdelning och Filter: Lägg till uppdelningar för att ordna din data och lägg till filter för att finjustera informationen.
  4. Diagram ochMätvärden .Presentera din data utifrånmätvärden som du väljer och klicka på Chart options för att växla mellan diagramtyper. Om diagrammet är uppdelat efter datum kan du klicka på Notes för att se tidigare ändringar i ditt konto och lägga till egna anteckningar.
  5. Tabelldata: Klicka på ögonen i tabellen för att lägga till dataserier i diagrammet.
  6. Inställningar och Spara alternativ: Ändratidszonen eller valutan i rapporten och hantera dina kanaler. Du kan spara, schemalägga och exportera rapporter.