Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Gebruikersbeheer

Een gebruiker uit uw account verwijderen

Zo trekt u de toegang van een gebruiker tot uw account in:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Account.
  3. Klik op Toegang en autorisatie en vervolgens op Gebruikersbeheer.
  4. Klik op Meer Meer en dan Gebruiker verwijderen naast de gebruiker die u wilt verwijderen.
  5. Klik op Verwijderen om te bevestigen dat u de gebruiker wilt verwijderen.

De gebruiker ontvangt per e-mail een melding en zijn of haar gegevens worden uit de lijst verwijderd.

Opmerkingen:
  • Als u een standaardgebruiker of beheerder uit uw account verwijdert, kan deze niet meer inloggen op uw AdSense-account. Voegt u de betreffende persoon echter opnieuw toe als beheerder of standaardgebruiker, dan krijgt deze weer toegang tot uw account.
  • U ziet de optie Gebruiker verwijderen niet naast uw eigen gebruikersgegevens. Dit komt omdat u uzelf niet uit een account kunt verwijderen. Alleen een andere beheerder kan uw toegang intrekken.