Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Rediger navn og adresse på din betalingsprofil

Vilkårene og betingelserne for AdSense eller servicevilkårene for AdSense til YouTube (alt efter hvad der er relevant) tillader ikke overførsel af kontoejerskab, men du kan opdatere navnet eller adressen på din betalingsprofil for at rette stavefejl eller foretage justeringer i forhold til ændringer som f.eks. ægteskab, død eller sammenlægning af virksomheder.

Før du går i gang

Sådan ændrer du navnet eller adressen på din betalingsprofil

1. Log ind på din AdSense- eller AdSense til YouTube-konto.
  2. Klik på Betalinger og derefter på Betalingsoplysninger.
  3. Hvis du har en separat betalingskonto for henholdsvis AdSense og YouTube, skal du sørge for at vælge den korrekte betalingskonto.
  4. Klik på Administrer indstillinger.
  5. Klik på Skriv ud for "Navn og adresse" i sektionen "Betalingsprofil".
  6. Angiv det ønskede navn på betalingsprofilen.
    Tip! Hvis der er tale om en virksomhedskonto, skal du angive virksomhedens navn på den første linje og navnet på virksomhedens kontaktperson på den anden linje.
  7. Opdater din betalingsadresse i felterne "Adresse".
  8. Klik på Gem.

Ændringer, der foretages før den 20. i måneden, indvirker normalt på betalingen for den aktuelle måned, mens ændringer, der foretages efter den 20., ikke træder i kraft før næste måneds betalingscyklus.

Rediger landet på din betalingsprofil

Det er desværre ikke muligt at ændre landet for din betalingsadresse i AdSense. Hvis du er flyttet til et nyt land eller område, skal du annullere din eksisterende AdSense-konto og oprette en ny AdSense-konto.

Indsend dine skatteoplysninger igen

Navnet på din betalingsprofil kopieres automatisk til din skatteformular. Når du opdaterer navnet på din betalingsprofil, skal du også indsende dine skatteoplysninger igen. Se Sådan indsender du dine skatteoplysninger til Google for at få flere oplysninger.

Hvis du er amerikansk udgiver, er navnefeltet på W9-skatteformularen udfyldt på forhånd med navnet fra din betalingsprofil.

For amerikanske virksomheder, der klassificeres som "disregarded entities": Ved udfyldelse af W9-skatteformularen skal den første navnelinje være navnet på den person eller enhed, der indsender virksomhedens selvangivelse. Få oplysninger om, hvordan du indsender skatteoplysninger for en amerikansk enkeltmandsvirksomhed, som ikke er selvstændigt skattepligtig.

Ændring af navnet på din betalingsprofil efter fuldførelse af processen til identitetsverificering ​

Når processen til identitetsverificering er fuldført, kan du ikke længere ændre navnet på din betalingsprofil. Kontakt os, hvis du har en gyldig grund til at anmode om at få navnet ændret.