Alternativer for brukerstøtte som AdSense tilbyr

Kontakt brukerstøtten for publisister

«Kontakt oss»-flyten er utformet slik at du får hjelp med å identifisere problemet og tilgang til de beste ressursene for å løse det. Slik bruker du kontaktflyten:

1. Klikk på Kontakt oss på en hvilken som helst side i brukerstøtten.
  2. Gi en kort beskrivelse av problemet, og klikk på Neste trinn.
  3. Velg hjelpekategorien som passer best til problemet ditt.
    Tips: Prøv å unngå «Annet»-alternativet, da det kan forlenge tiden det tar å løse problemet.
  4. Bruk de anbefalte ressursene for å løse problemet.
  5. Hvis du fortsatt trenger hjelp, klikker du på Neste trinn og deretter på det tilgjengelige kontaktalternativet.
    Merk: E-post blir besvart av en av representantene for brukerstøtten i løpet av to virkedager (det kan ta litt lengre tid rundt helligdager).