Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Informació general sobre els informes d'AdSense

Obtenir estadístiques sobre el rendiment d'un anunci

Els informes d'AdSense estan dissenyats per proporcionar-vos estadístiques sobre el rendiment del compte. Inclouen gràfics i taules perquè pugueu veure tendències i comparar mètriques importants. L'informe predeterminat de visió general del rendiment us permet comprovar ràpidament els guanys. També podeu crear, desar i programar informes personalitzats, que us ajudaran a fer un seguiment de com canvien les coses al llarg del temps.

Orientar-se

Exemple d'informes de rendiment, amb passos, per a Google AdSense.

1. Llista d'informes: creeu un informe personalitzat o executeu informes predefinits.
  2. Intervals de dates: canvieu les dates i compareu intervals de dates.
  3. Desglossaments i filtres: afegiu desglossaments per organitzar les dades i afegiu filtres per definir millor les dades.
  4. Gràfics i mètriques: presenteu les dades segons les mètriques que hàgiu triat o feu clic a Chart options per canviar entre tipus de gràfics. Si el gràfic es desglossa per dates, podeu fer clic a Notes per consultar l'historial de canvis del compte i afegir-hi les vostres notes.
  5. Dades de la taula: utilitzeu les icones d'ull de la taula per afegir sèries de dades al gràfic.
  6. Configuració i opcions per desar: canvieu la zona horària o la moneda de l’informe i gestioneu els canals. Podeu desar, programar o exportar informes.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.