Betalingen

Hoe wijzig ik de naam van de begunstigde of het adres?

Hoewel onze Algemene voorwaarden het overdragen van een accounteigendom niet toestaan, kunt u wel de naam van de begunstigde en het adres updaten. Op de meeste locaties kunt u de naam van de begunstigde in uw account wijzigen door deze stappen te volgen:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik in het linkernavigatievenster op Betalingen.
  3. Klik op Instellingen beheren.
  4. Klik in het gedeelte 'Naam en adres' op Opstellen en breng de gewenste wijzigingen aan.

De naam in het veld 'Profiel begunstigde' moet overeenkomen met uw belastinggegevens. Als u het veld 'Naam' in het profiel van de begunstigde updatet, moet u uw belastinggegevens opnieuw indienen. Voor Amerikaanse uitgevers geldt dat het veld met de W9-naam automatisch wordt gevuld met de naam in het profiel van de begunstigde.

Als u daarnaast een betaalmethode heeft waarvoor een afzonderlijk ontvangstadres is vereist, zoals voor betalingen per cheque, kunt u deze informatie updaten in uw betalingsinstellingen. Volg deze instructies om de naam van de begunstigde of het ontvangstadres te updaten.