Maksut

Miten maksunsaajan nimi tai osoite vaihdetaan?

Vaikka käyttöehdoissa ei sallita tilin omistajuuden vaihtamista, maksunsaajan nimen tai osoitteen voi silti päivittää. Useimmissa maissa voit vaihtaa tilisi maksunsaajan nimen seuraavalla tavalla:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta navigaatiopaneelista Maksut.
  3. Valitse Hallinnoi asetuksia.
  4. Klikkaa Nimi ja osoite ‑osiossa näkyvää kynäkuvaketta Kirjoita viesti ja tee haluamasi muutokset.

Huomaa, että maksunsaajan profiilin nimikentän on vastattava verotietojasi. Jos päivität maksunsaajan profiilin nimikentän, lähetä myös verotietosi uudelleen. Yhdysvaltalaisille julkaisijoille W9-nimikenttä täytetään valmiiksi maksunsaajan profiilin nimellä.

Jos käytössäsi on maksutapa, joka edellyttää erillistä toimitusosoitetta (kuten sekkimaksut), voit päivittää nämä tiedot maksuasetuksiisi. Noudata näitä ohjeita, jos haluat päivittää vastaanottajan nimen tai osoitteen.