Link en AdSense-konto til en Analytics-konto

For at begynde at modtage data fra AdSense i din Google Analytics-konto skal du først vælge en Analytics-konto, som du vil linke AdSense til. Hvis du ikke allerede har en Analytics-konto, kan du besøge Google Analytics-websitet for at tilmelde dig en ny konto.

Før du starter sammenkædningen, skal du kontrollere, at du bruger en Google-konto med AdSense-login, der har både Administratoradgang til din AdSense-konto og Administratoradgang til din Analytics-konto.

Sådan linker du din AdSense-konto:

1. På fanen Startside skal du besøge siden Kontoindstillinger.
  2. I afsnittet "Adgang og godkendelse" ved siden af "Google Analytics-integration" skal du klikke på Rediger.
  3. På siden "Google Analytics-integration" skal du klikke på Link ud for den Analytics-konto, som du vil linke til din AdSense-konto. Der åbnes et nyt vindue, og herefter føres du til din Analytics-konto.
  4. Klik på Link konti i Analytics.
  5. I den viste dialogboks skal du angive din primære Analytics-ejendom og Analytics-dataudvalg. Klik derefter på Fortsæt.
    Dine primære og sekundære Analytics-ejendomme er angivet under AdSense-fanen. Dine AdSense- og Analytics-konti er nu linket.

Der kan gå 24 timer eller mere, før dataene indgår i dine rapporter. Hvis du har problemer med at linke dine konti, kan du læse mere på Ofte stillede spørgsmål om sammenkædning af AdSense- og Analytics-konti.

Når du har linket dine AdSense- og Analytics-konti, er næste skridt at opsætte den kode, du skal bruge til at spore dine AdSense-websites i Analytics.