Julkaisimme äskettäin AdSense-sivusi, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Maksut

Verotietojen lähettäminen Googlelle

Sijainnistasi riippuen Google saattaa pyytää sinulta verotukseen liittyviä tietoja. Jos sinun on toimitettava verotietosi Googlelle, voit tehdä sen AdSense-tilisi kautta. Kaikkien julkaisijoiden ei tarvitse toimittaa verotietoja.

Huom. Lähetä verotietosi kuun 20. päivään mennessä, jotta maksu voidaan suorittaa saman kuun aikana.

Miten verotiedot lähetetään?

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Maksut.
  3. Valitse Hallinnoi asetuksia.
  4. Vieritä Maksuprofiili-kohtaan ja klikkaa Yhdysvaltojen verotiedot ‑kohdan vierestä Muokkaa Muuta.
  5. Klikkaa Ylläpidä verotietoja.
  6. Sivulla on opas, jonka avulla voit valita verotilannettasi vastaavan lomakkeen.
    Vinkki: Kun olet lähettänyt verotietosi, edellä olevia ohjeita seuraamalla voit tarkistaa maksuprofiilisi Yhdysvaltojen verotiedot ‑osiosta maksuihisi mahdollisesti sovellettavat ennakonpidätysprosentit.

Voit myös tehdä tietoihin muutoksia, mikäli henkilökohtaiset tai yrityksesi olosuhteet muuttuvat. Jos osoitteesi on muuttunut, varmista, että vakituinen osoitteesi on päivitetty samalla tavalla sekä Pysyvän asuinpaikan osoite- että Virallinen osoite ‑kohtaan. Näin voit varmistaa, että vuodenvaihteen verolomakkeesi (esim. 1099-MISC, 1099-K, 1042-S) toimitetaan oikeaan paikkaan. Jos olet Yhdysvalloissa, sinun on toimitettava W-9-lomake uudelleen niin, että se sisältää muuttuneen virallisen osoitteesi.

Huomioitavaa

Nimen muuttaminen

Maksuprofiilissasi olevaa nimeä ei ole linkitetty verolomakkeisiisi. Jos nimesi muuttuu, sinun on päivitettävä sekä maksuprofiilisi tiedot että verotietosi.

Maksut

Jos maksusi on jäädytetty puuttuvien verotietojen vuoksi ja toimitat tiedot kuun 20. päivän jälkeen, et saa maksua saman kuun maksukauden aikana. Jos toimitat verotietosi kuun 20. päivän jälkeen, tulosi siirretään seuraavalle kuulle ja saat maksun seuraavalla maksukaudella.

Maksuaikataulumme mukaisesti kuukausittaiset maksut suoritetaan 21.–26. päivänä edellyttäen, että olet saavuttanut tulokynnyksen ja kaikki jäädytykset on poistettu 20. päivään mennessä.

Vinkki: Suosittelemme kaikkia julkaisijoita tarkistamaan säännöllisesti, että heidän verotietonsa ovat oikein. Google ei vastaa julkaisijoiden verotietojen vahvistamisesta tai päivittämisestä. Jos haluat tarkempia tietoja Yhdysvaltain veroihin liittyvistä vaatimuksista, siirry Yhdysvaltain verohallinnon verkkosivustolle.