Maksut

Verotietojen lähettäminen Googlelle

Sijainnistasi riippuen Google saattaa pyytää sinulta verotukseen liittyviä tietoja. Jos sinun on toimitettava verotietosi Googlelle, voit tehdä sen AdSense-tilisi kautta. Kaikkien julkaisijoiden ei tarvitse toimittaa verotietoja.

Huom. Lähetä verotietosi kuun 20. päivään mennessä, jotta maksu voidaan suorittaa saman kuun aikana.

Miten verotiedot lähetetään?

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Maksut.
  3. Valitse Hallinnoi asetuksia.
  4. Klikkaa Yhdysvaltojen verotiedot ‑kohdan vierestä Muokkaa Muokkaa.
  5. Klikkaa Päivitä verotiedot.
  6. Sivulla on opas, joka auttaa sinua valitsemaan verotilannettasi vastaavan lomakkeen. Kaikki lomakkeet voidaan lähettää sähköisesti. Sivulla on myös ohjeet muiden lomakkeiden lähettämiseen postitse.
    Jos osoitteesi on muuttunut, varmista, että vakituinen osoitteesi on päivitetty samalla tavalla sekä Pysyvän asuinpaikan osoite- että Juridinen osoite ‑kohtaan. Näin voit varmistaa, että lomakkeet toimitetaan oikeaan paikkaan. Yhdysvaltalaisten julkaisijoiden on toimitettava W-9-lomake uudelleen niin, että se sisältää muuttuneen juridisen osoitteen.

Huomioitavaa

Nimen muuttaminen

Maksuprofiilissasi olevaa nimeä ei ole linkitetty verolomakkeisiisi. Jos nimesi muuttuu, sinun on päivitettävä sekä maksuprofiilisi tiedot että verotietosi.

Maksut

Jos maksusi on jäädytetty puuttuvien verotietojen vuoksi ja toimitat tiedot kuun 20. päivän jälkeen, et saa maksua saman kuun maksukauden aikana. Jos toimitat verotietosi kuun 20. päivän jälkeen, tulosi siirretään tulevalle kuulle ja saat maksun seuraavalla maksukaudella.

Maksuaikataulumme mukaisesti kuukausittaiset maksut suoritetaan 21.–26. päivänä edellyttäen, että olet saavuttanut tulokynnyksen ja kaikki jäädytykset on poistettu 20. päivään mennessä.

Suosittelemme kaikkia julkaisijoita tarkistamaan verotietojensa oikeellisuuden säännöllisesti. Google ei vastaa julkaisijoiden verotietojen vahvistamisesta tai päivittämisestä. Jos haluat tarkempia tietoja Yhdysvaltain veroihin liittyvistä vaatimuksista, siirry Yhdysvaltain verohallinnon verkkosivustolle.